Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt 30 év körüli férfi,aki...

Van itt 30 év körüli férfi,aki jókèpű,sportos, és komoly kapcsolatot keres, de eddig nem volt szerencséje?

Figyelt kérdés

Aki nem iszik alkoholt, max nagyon ritkàn. Nem cigizik/bulizik. Rendes munkahelye van. Àpolt a foga. Családcentrikus. Hűséges.van humora.

Budapest környéki.

Üzenetben egy hosszabb bemutatkozás után ismerkedhetünk.

🙂

24/l

2021. márc. 14. 15:54
1 2
 11/14 anonim válasza:
Senkit nem érdekel mit akarsz ezt tudhatnád már, az számit mit nyujtasz, ahogy neked is pontosan ez számit a másikban.
2021. márc. 14. 22:43
 12/14 anonim válasza:
30 körül vagyok. Whiskit iszom a vérem 80 fokos. Van egy pár dohányboltom. Nem bulizok, de üzemeltetek egy-két szórakozóhelyet. Van rendes munkám, a legtöbbet otthonról végzem, vagyis irányítom. Magán fogorvoshoz járok, nemrég csináltatott porcelán héjat, nem került sokba kb 1 milla, de most már úgy vigyorgok mint Ewan McGregor. A család fontos, ezt megmondta Vin Diesel is. A kutya az hűséges, én meg úriember vagyok. Ha vicces kedvemben találsz, annak hidd el nagyon fogsz örülni. Budapest környékén is szoktam lenni, de szívesebben időzök a Seven Mile Beach környékén barátaimmal, de ha tudsz is mutatni valami érdemlegeset, akkor talán csatlakozhatsz is a lányokhoz, akik elkísérnek engem az üzleti útjaimon. Én csak azt mondom neked kis hölgy, hogy mindig lehet azt a lécet feljebb és feljebb tenni. A pénzért sok mindent meg lehet ma már venni, akinek nincs és nem is néz ki jól, az eleve csak a tyúklétra alsó fokán lesheti a felette levőket akik magasról sza*nak rá. Ez az élet 2021-ben.
2021. márc. 15. 13:17
 13/14 anonim válasza:

31/F vagyok jóképű, néha iszom alkoholt, és imádok bulizni. Rendes munkahelyem van, szépek a fogaim, de nem vagyok hűséges, humorom jó. Budapesten élek.

Mivel nem engem keresel, így most megyek és tolok egy Netflixet. 😂

2021. márc. 15. 18:17
 14/14 anonim válasza:
Nem vagyok Pest környéki.
2021. márc. 19. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!