Van itt 30 év körüli férfi,aki jókèpű,sportos, és komoly kapcsolatot keres, de eddig nem volt szerencséje?
Figyelt kérdés
Aki nem iszik alkoholt, max nagyon ritkàn. Nem cigizik/bulizik. Rendes munkahelye van. Àpolt a foga. Családcentrikus. Hűséges.van humora.
Budapest környéki.
Üzenetben egy hosszabb bemutatkozás után ismerkedhetünk.
🙂
24/l
2021. márc. 14. 15:54
11/14 anonim válasza:
Senkit nem érdekel mit akarsz ezt tudhatnád már, az számit mit nyujtasz, ahogy neked is pontosan ez számit a másikban.
2021. márc. 14. 22:43
12/14 anonim válasza:
30 körül vagyok. Whiskit iszom a vérem 80 fokos. Van egy pár dohányboltom. Nem bulizok, de üzemeltetek egy-két szórakozóhelyet. Van rendes munkám, a legtöbbet otthonról végzem, vagyis irányítom. Magán fogorvoshoz járok, nemrég csináltatott porcelán héjat, nem került sokba kb 1 milla, de most már úgy vigyorgok mint Ewan McGregor. A család fontos, ezt megmondta Vin Diesel is. A kutya az hűséges, én meg úriember vagyok. Ha vicces kedvemben találsz, annak hidd el nagyon fogsz örülni. Budapest környékén is szoktam lenni, de szívesebben időzök a Seven Mile Beach környékén barátaimmal, de ha tudsz is mutatni valami érdemlegeset, akkor talán csatlakozhatsz is a lányokhoz, akik elkísérnek engem az üzleti útjaimon. Én csak azt mondom neked kis hölgy, hogy mindig lehet azt a lécet feljebb és feljebb tenni. A pénzért sok mindent meg lehet ma már venni, akinek nincs és nem is néz ki jól, az eleve csak a tyúklétra alsó fokán lesheti a felette levőket akik magasról sza*nak rá. Ez az élet 2021-ben.
2021. márc. 15. 13:17
13/14 anonim válasza:
31/F vagyok jóképű, néha iszom alkoholt, és imádok bulizni. Rendes munkahelyem van, szépek a fogaim, de nem vagyok hűséges, humorom jó. Budapesten élek.
Mivel nem engem keresel, így most megyek és tolok egy Netflixet. 😂
2021. márc. 15. 18:17
14/14 anonim válasza:
Nem vagyok Pest környéki.
2021. márc. 19. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!