Merész leszek... Valaki a vasárnap folyamán talákozóban benne lenne? Részletek lent. 24/f
A héten kiírt egy kérdést valaki vakrandival kapcsolatban. Innen jött az ötlet, hogy én nem csak kérdezem a népet, hanem rövid idő alatt tettek is kiviteleződnének, ha másik fél nyitott ilyesmire. Kíváncsi vagyok, mit lehet kihozni egy ilyen spontán ötletből ismeretlenül. Ha nem is egészen a teljes ország, de igazából kb bárhol megfelelő Magyarországon. Barátkozási vagy párkeresési szándék mindegy is. Bármi oké lehet. Én ma addig, amíg el nem alszom, ami még kb 2-3 óra, addig nézem a válaszokat és üzeneteket. 16-26 év közötti lányok. Nem kamu, nem intimitás/perverzió vagy bármi olyan téma, ami túlmegy egy ismerkedésen. Tényleg kíváncsi vagyok mi jöhet létre ebből. Mielőtt pasi írna, nem, nem érdekel. Ha esetleg kíváncsi vagy, írj nyugodtan.
A találkozó, ha nem tudna létrejönni vasárnap, akkor mac hétfőn. Ennyi belefér.
#8.
Nagyon ratyi vagy, baszom a szádat..
Legalább majd valaki beviccel,hogy ő bizony lány ekozben meg majd jól elver egy csávó..
Lanyok ezzel a ratyival ne foglalkozzatok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!