Motoros fiúk! Ha egy lány megkérne, akkor elvinnétek motorral őt egy körre?
Mondjuk ha a lány nagy motor rajongó, szeret motorozni, de az anyja nem engedi, hogy legyen sajátja akkor vinnétek?
Kérnétek tőle benzin árat? Vagy örömmel elégítenéd ki motorozási vágyát? Természetesen csak te vezetnéd, nem erősködne a lány, hogy ő akarja.
Egyébként nem ismeritek egymást rendesen, de közel laktok egymáshoz.
Lehet fura kérdés 😅
Előre köszönöm a válaszokat!
16l
nem vagyok motoros, meg a motoros csajok sem jönnek be, de ha az lennek es bejönnenek elvinnem.
benzin arat nem kernem el, felölem vezethetne is ha akarna.
ja, eleg fura kerdes.
24f
Én nem vinném, ha még nem motorozott korábban, rossz tapasztalat.
Kanyarban sokszor olyan rossz a mozgásuk a nem motorózóknak, hogy nem szívesen viszek senki ilyet.
Viszont ha már ült motoron, akkor vinném én szívesen, benzinen nem múlik!
Én személy szerint ültem már, haverjaim is motoroznak. Ők nem merik egymást sem vinni. Oda adják, hogy vezessem, de nem ülnek egymás mögé. Attól egy picit tartanak. Értek is a motorokhoz, amennyire csak ott össze szedhettem a tudásomat. Igazából 3-an vagyunk barátok, mind a ketten fiúk. Együtt szoktunk szerelgetni, van hogy pénzben is beszállok, ne legyek ingyen utazó. Segíteni is szoktam nekik.
De velük, nem tudok párkapcsolatot sem elképzelni. Olyanok mintha a tesóim lennének, nem tudok úgy gondolni egyikre sem. Szerelmesek is voltak belém, akkor tisztáztam is velül, hogy nem tudom viszonozni, aztán megértették, egyébként sem szerettem volna választani.
8
Hányas évjárat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!