Társfüggők beszélgetni, ismerkedni?
Ez a kérdés azokhoz szólna, akik minden nap küzdenek a társfüggőségüktől, és rabjaik a másiknak és a kapcsolatnak. Olyan sorstársakat keresnék, akik szintén ebben a helyzetben vannak és igényt tartanak/nyitottak arra, hogy barátkozzanak, beszélgessenek, ezzel is valami támogatást és erőt gyűjtsünk ebben a harcban. Ismertek ilyen csoportokat, ahol többi társfüggővel lehet találkizni? Ha pedig valaki esetleg nyitott barátságra, vagy szeretne egy sorstárssal beszélgetni,az írjon ide bátran, vagy írjon privátban :)
És kérem, a rosszindulat kerülését.
Poén volt csak... Inkább találgatom, hogy miért jó az, hogy erről beszélgetsz? MI a téma? Te képzeld társfüggő vagyok... Tényleg? Én is.
Vagy hogy képzeled a beszélgetést?
13: Bocsi, nem értettem akkor a poént :)
Korabban leírtam, ha visszaolvasod, de leírtam, hogy olyan közösséget szeretnék létrehozni, akik szintén társfüggők, megérthetik és támogathatják egymást a fejlődésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!