Társfüggők beszélgetni, ismerkedni?
Ez a kérdés azokhoz szólna, akik minden nap küzdenek a társfüggőségüktől, és rabjaik a másiknak és a kapcsolatnak. Olyan sorstársakat keresnék, akik szintén ebben a helyzetben vannak és igényt tartanak/nyitottak arra, hogy barátkozzanak, beszélgessenek, ezzel is valami támogatást és erőt gyűjtsünk ebben a harcban. Ismertek ilyen csoportokat, ahol többi társfüggővel lehet találkizni? Ha pedig valaki esetleg nyitott barátságra, vagy szeretne egy sorstárssal beszélgetni,az írjon ide bátran, vagy írjon privátban :)
És kérem, a rosszindulat kerülését.
Ez érdekel engem is, nőkkel is szívesen eltársalgok:)
22/L
Én úgy gondoltam, hogy azok, akikkel hasonló cipőben járunk, megosztanánk egymással a tapasztalatainkat, feszültségeinket, meghallgatnánk a másik problémáit, és egymást bátorítva tudnánk egymást húzni, hogy jobban érezzük magunkat :)
Ja azt elfelejtettem írni, hogy 20F vagyok :)
Ha valakivel interneten összeismerkedek, és onnantól kezdve csak ő rá tudok koncentrálni, más lányokra nem, az is annak számít?
Egyébként érdekelne, 19/F
Én szexföggő vagyok
35f
Szuper, hogy ennyien írtatok :)
Annyit hozzáfűznék, hogy a kérdés tematikája legfőképpen a társfüggőknek szól, tehát akik valamilyen formában függenek a társuktól, vagy a kapcsolattól és ezt szeretnék orovosolni magukban. Akit ez érdekel, vagy ilyen problémakkal küzdenek, azokhoz szólna ez elsősorban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!