Vannak itt felnyírt hajú lányok?
Figyelt kérdés
Nagyon bejön a stílus, kíváncsi vagyok :D2021. febr. 21. 19:16
1/6 anonim válasza:
Nekem egy héttel ezelőttig volt vállig érő, körben nullással felnyírt hajam. Akkor viszont letoltam teljesen kopaszra az egészet.
2021. febr. 22. 09:53
2/6 anonim válasza:
1-es önként szántad rá magad, nehéz volt belekezdeni? Ha régóta gondolkozol rajta, bánod hogy nem hamarabb nyírtad le a hajad?
Érdekelne, mert szeretnék előre lépést ebben.
2021. febr. 23. 07:53
3/6 anonim válasza:
1-es vagyok. Semmi extra, szeretek néha nagyot változtatni a frizurámon. Erre most éreztem úgy, hogy itt van a megfelelő pillanat :D Pl. volt régen tüsis rövid hajam, utána megnövesztettem derékig, levágattam állig, kicsit megnőtt megint, akkor felnyírattam először egyik oldalon, aztán körben, most pedig így le az egészet. Élvezem most ezt egy darabig, aztán majd kitalálok megint valami újat. Csak hogy meg ne unjam :D Ha szeretnéd te is kipróbálni, szerintem vágj bele. Ez csak haj, nem marad úgy örökké :)
2021. febr. 23. 08:06
4/6 anonim válasza:
Nekem egyhete lett a tarkómnál és oldalt felnyírva de a hajam eltakarja szóval csak akor látszik ha őszékkötőm de nagyon szeretem.Ja és a tarkómnál van egy pilangos hajtetoválás.
2021. febr. 28. 20:24
5/6 anonim válasza:
nekem hosszú, majdnem hátközépig érő, szőke hajam van, nagyon puha és vastag, és hát pocsék volt a karantén, ezért egy ütős koktél után csináltam magamnak egy undercutot eldobható borotvával... érdekes volt, nagyon tetszett is, viszont nem tudom mikor jutok el rendszeresen fodrászhoz, úgyhogy mostanság hagyom nőni. de még így is brutálisan sok hajam van :D
2021. márc. 17. 21:57
6/6 anonim válasza:
én nemsoká tervezem felnyírni a tarkomnál a hajam, többit hagyom hosszún és növesztem tovább :3
2022. jún. 26. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!