Letiltott a lány, de miért?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, egyszer találkoztunk aranyos is volt még minden, egy csók is elcsattant, de miután elbúcsuztunk hivogatott, hogy mennyire szeret meg ilyenek, aztán jött egy olyan szöveggel hogy nem lehet most kapcsolata családi baja van azt letiltott, aztán kiderült hogy a barátnője de én ezt nem tudtam hogy a barátnője vele is irogattam, és mondta hogy tudta hogy írtam neki, de akkor minek találkozott velem a lány ha tudta hogy irogattam a barátnőjével.2021. febr. 12. 17:38
1/7 anonim válasza:
Két szék közül a pad alá...
2021. febr. 12. 18:17
2/7 anonim válasza:
Tyűűű ember, mégha pontokat vagy vesszőket használtál volna a kiírásban:Ddd
Bocs.
Női szemmel alapból gáz, hogy a csaj barátnője írogatott neked vagy a csaj nevében. Nekem baráti körben tabu egymás párjának írni. Mármint értsd jól: ne az én nevemben írjon a páromnak. Ha akar valamit neki mondani akkor írjon a saját oldaláról:D
Szóval én hagynám az egészet
2021. febr. 12. 18:18
3/7 anonim válasza:
Szia!
Én nem értem a kérdést, mert össze vagyok zavarodva.
2021. febr. 12. 18:39
4/7 A kérdező kommentje:
Irogattam közbe a barátnőjével, de én ezt nem tudtam hogy a barátnője, de ők már tudtak rólam mindketten hogy írtam nekik, ennek ellenére talizott velem a csaj
2021. febr. 12. 18:46
5/7 anonim válasza:
Na és miért írogattál a barátnőjének?
Íratlan szabály, hogy egy friss kapcsolatban még csak véletlenül sem nézünk más lányra!
2021. febr. 12. 19:38
6/7 A kérdező kommentje:
De nem érted látom
2021. febr. 12. 19:41
7/7 anonim válasza:
a nőket csak a melegek értik meg, úgyhogy ne is gondolkozz ezen
2021. febr. 13. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!