Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lányok, ti milyen esetben...

Lányok, ti milyen esetben irtok/írnatok rá egy ismeretlen fiúra facen vagy instán? Illetve milyen egy jó face vagy insta profil amit szívesen megnéztek? Ti hogy, viszonyulnatok hozzá ha valaki interneten keresztül próbálna veletek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Én se vagyok az internetes ismerkedés híve, de sajnos nincs sok lehetőségem élőben ismerkedni és szeretnék adni egy esélyt neki. A kérdés meg régóta foglalkoztat, mert ritkán szoktak a lányok fiúkra írni. Esetleg ha nem ismertek egy fiút hogy közeledtek online fele?(mondjuk belajkoljatok a képeit vagy hogy?)

18f

2021. febr. 10. 08:36
1 2
 11/16 anonim válasza:
Jaj istenem mi minden a férfi dolga? Reggel felkeltek és azzal kezditek a napot hogy felébresztitek a gyerekeket, felöltöztetitek őket, reggelit készítetek nekik, tízórait csomagoltok, elviszitek őket oviba/suliba, aztán rohantok be a munkahelyre hogy el ne késsetek? 8 óra munka után rohantok a gyerekeket összeszedni, aztán bevásárolni, majd hazaérve nekiestek a házimunkának, beraktok egy mosást, felmostok, és főztök a családnak, miközben a gyerekeket is igyekeztek lefoglalni hogy ne unatkozzanak? Utána leültök velük megcsinálni a leckéjüket, aztán miután megvacsorázott a család, nekiálltok mindent elmosogatni, ezután pedig levezetni az esti dolgokat, azaz megfürdetni és lefektetni a gyerekeket? Mert hogy ez egy átlagos nő napja kb. Egy lazább, teljesen átlag napja, amikor nincs semmi extra.
2021. febr. 11. 18:20
 12/16 anonim válasza:
#11 Ja és ugyebár a nő párja ( aki jobb esetben egyben a gyerekek apja is) ebben az egészben egyáltalán nem veszi ki a részét, ugye? És mi van azokkal a nőkkel akiknek nincs gyerekük? Tudom hogy te és a hozzád hasonló nők el vannak maguktól szállva de mindennek van határa. Szerintetek ti vagytok a világ közepe, és minden csak rólatok szól.
2021. febr. 11. 18:40
 13/16 anonim válasza:

12, nem, minden a férfiról szól. Meg ugye a gyerekről, ahol van.

Mi vagyunk a kiszolgálószemélyzet.

Azért vagyunk hogy titeket boldoggá tegyünk, ráadásul még szívesen is csináljuk mert szeretünk titeket.

2021. febr. 11. 18:54
 14/16 anonim válasza:
#13 De meggyőzően próbálsz hízelegni (hazudni). Igen amit a gyerekekkel kapcsolatban írtál az igaz, efelől semmi kétség, de hogy a férfit boldoggá akarjátok tenni, és kiszolgálni? XD Többségeteknek a férfi csak egy eszköz akiből hasznot lehet húzni, aztán ha már feleslegessé válik nektek, vagy zöldebb a fű a másik oldalon (szimpatikusabb egy másik fickó) akkor ki lehet dobni. Vannak nő ismerőseim akik időnként panaszkodnak/ vágyakoznak hogy nekik kell egy férfi aki lehozza nekik a csillagokat az égből, törődik velük, stb, de egy büdös szót nem ejtenek arról hogy ők mit tennének a férfiért.
2021. febr. 11. 19:07
 15/16 anonim válasza:

Én aztán nem akarok neked hízelegni. Azt sem tudom ki vagy, nem érdekel hogy mit gondolsz rólam.

Azt írtam amit érzek 🤷‍♀️

Neked viszont nem kell azon aggódnod hogy kihasznál valami nő, mert ilyen felfogással soha nem jutsz nőközelbe. De ez ugye szintén nem az én gondom.

Én a saját pasimért mindent megteszek, érte élek, mert ő tisztel és szeret, ahogy én is őt, a többi nyomora meg nem érdekel.

2021. febr. 11. 19:12
 16/16 anonim válasza:
#15 Majd megunod egyszer, és lecseréled.
2021. febr. 11. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!