Lányok, nálatok gondot jelent, ha a fiú szeret animét nézni?
Figyelt kérdés
Normális keretek között értem persze, tehát ha van ideje, néz pár részt, de nem létszükséglet neki.2021. febr. 7. 17:06
1/12 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem jelent gondot, sőt még örülnék is neki mert akkor tudnánk együtt nézni uwu mert hát én is szeretek animéket nézni hehe
2021. febr. 7. 17:15
2/12 Hogyisvanez2.0 válasza:
Ez most komolyan gondot okozhat egy kapcsolatban? :D ilyenkor olyan öregnek érzem magam mint az országút :D
2021. febr. 7. 17:17
3/12 anonim válasza:
Én nagyon nem szeretem az animéket viszont én úgy gondolom hogy elég hülyeség amiatt problémázni hogy a másik mit szeret. Tehát nem, nem jelent gondot
2021. febr. 7. 17:18
4/12 anonim válasza:
Nem! Én is szeretem, és a mangát is. Tök jó lenne együtt ezt a "hobbit" űzni, megbeszélni a dolgokat stb.
2021. febr. 7. 17:35
5/12 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy 21F
Egyébként kicsit off, de ha valakinek van kedve ismerkedni, írhat :)
2021. febr. 7. 17:36
6/12 anonim válasza:
Nem, nem gond náluk... Mivel menő most már ez is, ezért ők is próbálják követni ezeket...
2021. febr. 7. 17:40
7/12 anonim válasza:
Eddig még nem jelentett problémát a párkapcsolataimban. :)
Ahol meg ez probléma, azzal úgy vagyok, hogy eleve nem is érdemes egy olyan kapcsolatba belekezdeni. Nem az anime okán, hanem mert ha valaki nem tudja elfogadni az ízlésemet, vagy netán végig más személyiséget kell alakítanom, mint amilyen valóban vagyok, az távolról sem párkapcsolat az én fogalmaim szerint.
F
2021. febr. 7. 18:05
8/12 anonim válasza:
Azt se tudom, mi az, úgyhogy nem.
2021. febr. 7. 18:13
9/12 anonim válasza:
Én is 21 vagyok, és még mindig animézek.
L
2021. febr. 7. 18:35
10/12 anonim válasza:
Azt néz, amit szeretne.
2021. febr. 7. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!