Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ilyet irni egy lánynak?

Ilyet irni egy lánynak?

Figyelt kérdés
Gáz? Szeretnék veled őszinte lenni, szeretnék veled többet beszélni.
2021. jan. 25. 23:45
1 2
 11/20 anonim válasza:

Nem ezt kell irni.

Hivd el valahova

2021. jan. 26. 09:49
 12/20 anonim válasza:
Én egyszer írtam ilyet, utána offolt a csaj, hogy ennél vannak jobb csajozós dumák is 🤷🏼‍♂🤷🏼‍♂ aztán még csak nem is az volt az elsődleges célom..
2021. jan. 26. 10:29
 13/20 anonim válasza:

Igaza van.

Nem ugy kell csajozni sot nem irni kell hanem menni kell..;)

2021. jan. 26. 11:30
 14/20 anonim válasza:

"Szeretnék veled őszinte lenni"

No és mi akadályoz meg?

Ilyen szöveg után rögtön az jut eszembe, hogy ezt azért írod, mert szeretsz nem őszinte lenni.

Nem kéne olyan levelezőpartner, aki csak "szeretne" őszinte lenni, aztán azon gondolkozzak, mosz hazudik-e vagy sem.

2021. jan. 26. 11:48
 15/20 anonim válasza:
Szerintem ha ezt így leírod az kicsit fura (nem gáz), de szerintem jobb ha simán csak gyakrabban keresed, írsz neki, elhívod helyekre
2021. jan. 26. 11:50
 16/20 anonim válasza:

Megint ez a túludvariaskodás.

"Ha lehetne, esetleg el szeretném mondani neked ha megengednéd, hogy most őszintén bevalljam, hogy annyira jó veled beszélgetni és különben is, te vagy a minden és kérlek, ne sértődj meg, csak olyan okos és érdekes vagy."

Blö.

Minek a sok felesleges körmondat?

Többet akarsz vele beszélni, írsz neki.

Elhívod kávéra, sörözőbe, amit szeret.

De nem ez az szerény kisfiús könyörgés a nőhöz, hogy szenteljen neked egy kis figyelmet. A nők a határozott férfiakat szeretik.

2021. jan. 26. 12:06
 17/20 anonim válasza:
Akkor van baj, ha nem érez irántad semmit. Amúgy meg nem gáz.
2021. jan. 26. 13:35
 18/20 anonim válasza:

Ezt ird neki

Helo szia

Hogy vagy ?

Varsz egy kicit vissza ir aztan irod neki hohy van e kedve elemenni veled valahova es kesz..sok silert toki..szava

2021. jan. 26. 13:41
 19/20 anonim válasza:

Nem a szöveg mögötti tartalommal van a probléma, hanem a megfogalmazással.

Kb olyan mint ha a randin benyögnéd, hogy "Szeretnék veled d--ni".

Mindketten tudjátok kimondatlanul és ha lassan szebb körítéssel, viccesen adod elő sikerülhet, de egy ilyen direkt mondat után biztos nem.

2021. jan. 26. 22:56
 20/20 anonim válasza:
Sztem mindenki túl bonyolítja. Beszélek egy lánnyal, simán leírt sokkal nyomulosabb dolgokat is, és én is neki. Nem fejtegettük, hanem egy két perc múlva el is felejtettük, beszéltünk tovább, túl léptünk rajta. Ha a lány kedvel valamennyire, akkor egy határ között bármi ilyesmi, kezdeményező szöveget leírhatsz neki. Csak legyen köztetek már valami hangulat, ne a semmiből menjen, mert akkor creepnek éreznek.
2021. jan. 26. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!