Szerintetek tetszem neki?
Ez komolyan mondom olyan mint egy romantikus vigjáték 🤩🤩
Varom a folytatast
Örülök hogy sikerült a dolog ^^
Én is eléggé félénk típus vagyok ezért én sem merek kezdeményezni.
Szóval ha ti lányok esetleg mernétek ilyet csinálni tegyétek nyugodtan ^^
Biztos örülnének neki egyes fiúk 🙂
16/f
32: Én szentimentális vagyok, szerintem megvan a romantikája annak, ha mi fiúk/férfiak kezdeményezünk. :)
Azt javaslom, hogy gyakorold* ezt a dolgot, ne legyél félénk. Nagy levegő és go! :) Ma már "nektek"** fiataloknak annyira könnyű dolgotok van, youtube-on kismillió anyag van ilyen irányban, is! Anno "nekünk" tinédzserként még azért nem volt ennyire egyszerű "guide-ot" szereznünk. :D
Nekem picit könnyített volt a helyzetem, én matriarchális családban nőttem fel. (Anya+2 lánytestvér) Mi nagyon sokat kommunikáltunk egymással, összetartottunk. Nekem sosemnem a kezdeményezéssel volt gondom, hisz csajok között sosem éreztem magamat feszélyezve. :D
Sokszor ez amúgy visszaüt, mert én inkább férfiak között érzem magamat kényelmetlenül. Nem tudok annyira azonosulni a macsós hülyeségekkel, de ez egy másik story. :D (Agyfrászt tudok kapni az ikszedik: "nézd a nő milyen bénán parkol" és társai videóktól... 🙄)
*Van rá lehetőséged, akár szóban az alapokat testvérektől, anyukádtól, esetleg baráti körben lányoktól. De ott a végtelen lehetőségek tárháza amit korábban említettem és ez nem más, mint az internet. :)
**Na, ezt is megértem... 🙄 "Nektezek" 42 évesen... 😅
Szóval, hajrá neked is! 😊
Köszönöm a bíztatást 🙂
Igazából neten bátrabb vagyok ott simán elbeszélgetek velük. Bár ott is félénk vagyok ha a szerelmi irányba akarok kezdeményezni.
A Youtube-ben tényleg sok ilyen videó van bár szerintem a nagyja hülyeség😅
Bár szerintem ezt inkább egy tapasztaltabb tudná eldönteni.
A fiúkkal meglepő módon én sem jövök ki se neten se valóságban. Nekem sem jön be ez a folyton káromkodunk, keménykedünk, ezt meg azt is megbasznám stílusú fiúk😅
A lányok sokkalta jobb fejek. Még aki perverz lány (nem mintha zavarna😉) az is normálisabb mint egy átlag fiú szerintem.
Mondjuk én sem az ártatlan fantáziámról vagyok híres de legalább normálisan viselkedek és nem arra megyek hogy minél hamarabb megrakjak valakit.
33.-aska.
Képzeld el arany komám, hogy én ugyanezt csinálom 54 évesen, úgyhogy semmi kesergés,te még talán időbe elkezted.👍
De én. Hát sajnos én már késésben vagyok kicsit, de hát mit csináljak, ha 1 éve szakadt meg egy kapcsolatom.😭
Amíg kapcsiban voltam, addig nem volt erre szükség.😃
No mindegy.
Sok sikert mindenkinek.
Sajnos aki ma normális párt, normális társat szeretne, az sajnos tűt keres a szénakazalban. 🤷♂️
Kedves kis aranyos kérdező.
Hidd el mindannyian nagyon örülünk szerintem. Csak így tovább, és legyetek ügyeskék.
A romantukus vígjáték folytatódjon, és ha eljön az ideje, teljesedjen be, és legyen Happi End a vége.
😀😃😄
34: Még bőven van időd kikupálódni, belerázódni a dolgokba, de kezdésnek biztató! :)
35: Kedves kérdező! Ezek nagyon jó hírek! Szívet melengető eddig a sztori! Csak így tovább!!! :)
37: Sajnálom! 😔 Neked meg fel a fejjel, szerintem SOSEM késő megtalálni a hozzád igazán illő párt! Én hiszek (még a mesékben, tudom :P) benne! :)
38: Aki rendelkezik egy egészséges szintű érzelmi intelligenciával, az a személy szerintem is örül neki nagyon! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!