Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszem neki?

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés
A munkahelyen van egy velem egyidős férfi, elég zárkózott, de jólelkű típusnak mondanám. Az utóbbi időben feltűnt, hogy keresi velem a szemkontaktust, és hát elég jól megnéz magának:))) de nem tiszteletlen. Néha zavarba jön, a haját vakarja, vagy hirtelen a földet bámulja, nevet a béna vicceimen, próbálja fenntartani a beszélgetést. Ezen kívül sajnos semmit sem kezdeményezett, nem keresett fel privátban, szerintetek tetszem neki, vagy csak én képzelem be? Érdemes lenne nekem elhívni egy karanténos sétára? Az az igazság, hogy én nagyon rákattantam, de nem akarok ebből kellemetlen szituációt.

2021. jan. 17. 12:22
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim válasza:

Az már nem lesz probléma szerintem. Viselkedj természetesen, add önmagad, aztán így már nem lesz semmi baj.

Ha elhiszi, és látja hogy kellesz neki, megnő az önbizalma, elhiszi hogy működik a dolog, és nem lesz semmi probléma.

Minden jót neked. 😀😃

2021. jan. 18. 12:09
 22/62 anonim válasza:
Nagyon jó! Örülök neki! Minden jót! 🥰
2021. jan. 18. 12:34
 23/62 anonim válasza:
így kell csinálni :D majd a randiról is írj pár szót :) sok sikert.
2021. jan. 18. 12:39
 24/62 anonim válasza:
17: Szuper! 😊
2021. jan. 18. 13:41
 25/62 anonim válasza:
Dejó :) én csak követném a sztorit, azért írok ide. Meg jól esik látni, hogy van, akinek összejön a boldogság. :)
2021. jan. 19. 10:25
 26/62 anonim válasza:
Lehet ez tanulság sok nőnek, hogy egyáltalán nem szégyen és nem baj ha ők kezdeményeznek. Senki nem fogja leharapni a fejüket. Aki nem olyan bátor, vagy már sok csalódás érte, nem biztos hogy fog tudni kezdeményezni.
2021. jan. 19. 10:43
 27/62 anonim válasza:

Igen, teljesen így van ahogy a 26 oska mondja.

Nekem már van ide egy hozzászólásom, amibe megírtam, hogy mi férfiak sokszor bátortalanok vagyunk a sok csalódás miatt, és az miatt, hogy a maguknál sokkal jobban kinéző nőknél nem merünk kezdeményezni sajnos.

Ez azért van, mert az ember úgy érzi, hogy úgyis csalódás lesz a vége, akkor meg minek.

Holott ez nem biztos. Meg talán az ember úgy érzi, /legalább is bennem ilyen érzés van/, hogy azok a nők, akik kinéznek valahogyan, azok szinte megközelíthetetlenek lettek.

Mintha azt sugároznák, hogy ők bizony annyira jól néznek ki, hogy nincs joga hozzájuk senkinek.

Lehet, hogy én látom rosszul, mert már nagyon elvagyok keseredve, de végülis mindegy.

A szép nők, a csinos nők, nem foglalkoznak csak a teljesen tökéletes férfiakkal.

Aki nem 100% osan tökéletes, annak semmi esélye nincs.

Sajnos még így 50 körül is elvárás, hogy tökéletes légy.

2021. jan. 19. 11:10
 28/62 anonim válasza:
A szépség nagyon relatív. Lehet, aki szerinted szép, az másnak csak átlagos. Vagy te igenis tetszel a másiknak, mégha magadnak nem is. Persze ez önbizalom kérdése. Aki nem képes elhinni magáról, hogy valakinek igenis lehet vonzó, annak szimplán nincs önbizalma. Ami lehet azért, mert sok csalódás érte, de sosem szabad feladni a reményt. Ha elhiszed magadról, hogy lehetséges, az mások szemében is vonzóbbá tesz.
2021. jan. 19. 11:15
 29/62 A kérdező kommentje:
Olyan jó, hogy ilyen kedves, értelmes társaság gyűlt itt össze ❤ a kezdeményezéstől azért tartottam, mert féltem, hogy elkönyvel r*bancnak (mondjuk ki tudja, lehet, hogy így is csak dugni akar), vagy azt hiszi majd, hogy "mindegy, hogy ki, csak legyen valakim" alapon közeledem felé. No de a többi délután kiderül :)
2021. jan. 19. 13:20
 30/62 anonim válasza:

Így van drága.

Képzeld, én a 27 es vagyok, és sokat segített nekem a 28 aska.

Ráírtam privátban, és ő is egy nagyszerű, sergítőkész emberke.

Valóban most jó itt a társaság.

Sajnos ez nincs mindig így.

Neked csak annyit mondanék, hogy nehogy könnyen oda add magad, hagyd hogy udvarolgasson kicsit. Kepeszkedjen utánad, úgyis azt hitte, hogy a szépséged miatt, elérhetetlen vagy neki.

2021. jan. 19. 14:19
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!