Szerintetek tetszem neki?
Az már nem lesz probléma szerintem. Viselkedj természetesen, add önmagad, aztán így már nem lesz semmi baj.
Ha elhiszi, és látja hogy kellesz neki, megnő az önbizalma, elhiszi hogy működik a dolog, és nem lesz semmi probléma.
Minden jót neked. 😀😃
Igen, teljesen így van ahogy a 26 oska mondja.
Nekem már van ide egy hozzászólásom, amibe megírtam, hogy mi férfiak sokszor bátortalanok vagyunk a sok csalódás miatt, és az miatt, hogy a maguknál sokkal jobban kinéző nőknél nem merünk kezdeményezni sajnos.
Ez azért van, mert az ember úgy érzi, hogy úgyis csalódás lesz a vége, akkor meg minek.
Holott ez nem biztos. Meg talán az ember úgy érzi, /legalább is bennem ilyen érzés van/, hogy azok a nők, akik kinéznek valahogyan, azok szinte megközelíthetetlenek lettek.
Mintha azt sugároznák, hogy ők bizony annyira jól néznek ki, hogy nincs joga hozzájuk senkinek.
Lehet, hogy én látom rosszul, mert már nagyon elvagyok keseredve, de végülis mindegy.
A szép nők, a csinos nők, nem foglalkoznak csak a teljesen tökéletes férfiakkal.
Aki nem 100% osan tökéletes, annak semmi esélye nincs.
Sajnos még így 50 körül is elvárás, hogy tökéletes légy.
Így van drága.
Képzeld, én a 27 es vagyok, és sokat segített nekem a 28 aska.
Ráírtam privátban, és ő is egy nagyszerű, sergítőkész emberke.
Valóban most jó itt a társaság.
Sajnos ez nincs mindig így.
Neked csak annyit mondanék, hogy nehogy könnyen oda add magad, hagyd hogy udvarolgasson kicsit. Kepeszkedjen utánad, úgyis azt hitte, hogy a szépséged miatt, elérhetetlen vagy neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!