Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Csak szerintem szánalmas,...

Csak szerintem szánalmas, hogy az ismerkedés kategóriában szinte csak férfiak írnak ki kérdést?

Figyelt kérdés
Mármint szinte csak ők akarnak ismerkedni. Ha nagy ritkán van egy nő, akkor nála 47 válasz van 10 percen belül. Ennyire ki vannak éhezve a férfiak?

2021. jan. 11. 15:43
1 2
 11/15 anonim válasza:

#10-es

Nem fogják. Pont azért, mert ki vannak éhezve.

2021. jan. 11. 21:50
 12/15 anonim válasza:
Ha megnézel statisztikákat, az internetes fórumok felhasználói erős többségben férfiak. Ez igaz a legtöbb fórumra, nemzetközi szinten is. Ezért teljes mértékben természetes, hogy több a férfiak által kiírt kérdés, mivel többségében ők használják a weboldalt.
2021. jan. 11. 23:35
 13/15 anonim válasza:

A nő a passzív, befogadó nem. A férfi az aktív, cselekvő.

A férfiak elmennek vadászni, a nők otthon maradnak.

Ez esetben nőkre vadásznak. A nők ritkán folyamodnak vadászatra.

2021. jan. 12. 10:30
 14/15 anonim válasza:

Egy nő nem fog kezdeményezni, mert nincs rászorulva.

Megválaszoltad a saját kérdésedet egyben.

2021. jan. 13. 11:40
 15/15 anonim válasza:

amelyik no nem kezdemenyezik az megerdemelne hogy mindenki lexarja, en mar reg meguntam es inkabb en varok hogy kezdemenyezzenek, na bumm pathelyzet. De amugy igy is van kezdemenyezo no, csak nyilvan nem napi gyakorisaggal, meg a hely sem mindegy :D

Gyerunk ferfitarsak, kezdjunk tomeges sztrajkba!

2021. jan. 13. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!