Önmegvalósításról lenne kedved beszélgetni?
Tudnék hozzá tenni a személyes fejlődésedhez, objektíven látva a dolgokat tanácsokat adni. Csak beszélgetni szeretnék erről a témakörről, mert lássuk be, nehéz ilyet beszélgetőpartnert találni aki erre vevő lenne.
Rólam pár mondatban: 17 éves fiú vagyok, szűk 1 éve önfejlesztek(ez előtt is voltak más jellegű hobbijaim), szeretek másoknak érdek nélkül segíteni, fontosnak tartom, hogy csináljak valami maradandót a jövőben.
Nem magamról mondtam, környezetemben mondták rólam: Az átlagtól pozitív irányba eltérő a gondolkodásom, örülhetek, hogy ilyen tudatossági szinten vagyok.-->Ezt a beszélgetésünk során megtapasztalhatod. :D
Céljaim közé tartozik egy vállalkozás felépítése is.
Akárkivel beszélgetnék erről. Tök mindegy, hogy 1-2 hónapja önmegvalósítasz vagy több éve. Kor és nem is mindegy.
Messenger/facebook lenne szerintem a legjobb felület erre ha megismertük picit jobban egymást, de meghallgatlak téged is, hogy neked melyik felület lenne jó.
#1: Köszi a hozzászólásod!:)
#2: Írtam.
Mibe fogadjunk hogy facebookon/messengeren egy profilképed se lenne.
Itt is tudsz ugyanúgy üzenetet váltani bárkivel :)
Az élő fába kell belekötni, ugye? :D
"Mibe fogadjunk hogy facebookon/messengeren egy profilképed se lenne."
Nem értelek, ez hogyan fogalmazódott meg benned és miért? :D Van profilképem.
"Itt is tudsz ugyanúgy üzenetet váltani bárkivel :)"
Nem erőszakolom rá arra, aki szeretne beszélgetni ebben a témában, de te is tudod, hogy sokkal kényelmesebb azon a felületen kommunikálni.
Rosszindulatodat kérlek ne embereken vezesd le.
Kedves kérdező; ill mindenki!
Örülök, ha ilyen proaktív vagy... A te korodban ez nagyon jó, és hasznos, ha ezzel foglalkozol, és ahogy egyre idősödsz, még élettapasztalatot is gyűjtesz, amivel jobban rá tudsz látni a náladnál idősebbek gondjaira is.
Én már messze nem vagyok ennyire fiatal, és engem is érdekel ez az önértékelés témakör. Én kamaszkorom óta olyan irányban indultam el, ami mind a mai napig meghatározza életem, és a lényem. Analitikus vagyok, és hivatásom is közel áll a te érdeklődésedhez. Nagyon sokan vannak, akik önértékelési gondokkal küszködnek. Társadalmi aspektusból ez nagyon fontos jelenség, ugyanis az egész közösség lélektanát alapjaiban határozza meg.
Az én önértékelésemet alapvetően a kamaszkori döntésem határozta meg, és én is olyan vagyok, mint te, ahol önbizalom hiányát tapasztalom, ott igyekszem proaktívan fellépni.
Ha gondolod és van kérdésed, vagy valami megfigyelésed, akkor nyugodtan írj privit, és ugyanez vonatkozik arra is, akinek hasonlóan vannak kérdőjelei (akár önértékelési problémákkal küszködő, akár téma iránt érdeklődő; mindenkire áll az ajánlat).
Mindenesetre: kitartást, hiszen:
Qui desiderat pacem, praeparat bellum!
7. vagyok:
konkretizálok, hogy egyértelmű legyen:
én is szívesen beszélgetek e témáról, legyél akár olyan, akinek gondjai vannak az önértékeléssel (nemtől, kortól függetlenül), vagy légy olyan, akit érdekel a téma, vagy esetleg kutatója legyél e területnek, esetlegesen a környezetedben van valaki (szintén kortól, nemtől függetlenül)
Aki gondolja, írjon privit nyugodtan!
Én szívesen csatlakoznék bármihez, de csak ha valamilyen keretei is vannak! Jó párszor szóba elegyedtem már itt is önfejlesztőkkel aztán egy-két összevissza üzenet után valahogy elhalt a dolog, és nem sok foganatja volt az egésznek. Túl sok idő, túl kevés haszonnal. (Talán egy személyt kivéve, akivel volt egy - visszanézve elég amatőr - közös projektünk is, és évekig tartottuk a kapcsolatot.)
Nekem is tetszik amit és ahogyan írsz, bár én itt tartottam volna! Kb. 21 éves korom óta foglalkozok aktívan az önfejlesztéssel, voltak kisebb-nagyobb kihagyások, de előtte is érdekelt. Szóval 10+ év minimum.
Most inkább visszavonultam egy időre (úgyis lezárások vannak), többet olvasok, rendezgetem a dolgaimat, szemlélődök. Mondhatnám, hogy jelenleg nem vagyok aktív, de ez nem lenne igaz. Inkább a háttérben megy a munka. Akit csak érdekel írjon, de nem akarok túl sok időt elcs...ni a gyakorin. A messengert nem támogatnom, nem szívesen fecsegem ki a legbelsőbb dolgaimat névvel és arccal. Azt hiszem egy másik korszakból jövök, akkor még volt respektje az anonimitásnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!