Csak én látom úgy hogy régebben könnyebb volt ezen az oldalon ismerkedni barátkozni?
Nem csak itt nehezebb ismerkedni.
Az összes olyan platformon amik 5-10 éve még "menők" voltak.
Emlékszem kb 10 éve ezen az oldalon szinte minden hónapba találkoztam innen élőbe lányokkal.
És a chat oldalak, társkeresők úgyszintén ugyanez.
Olyan oldalak ahol napi szinten 4-5 nővel tudtam beszélgetést kezdeményezni, és szinte heti szinten összejött élő randi, most felmegyek és azt látom, hogy az elmúlt 1 hétben összesen talán 10 nő volt fönt az egész oldalon.
Ez van változik a világ, változnak az emberek.
A mostani 30-as generációnak elég nehéz neten ismerkedni, mert mi hozzá szoktunk, hogy gyakri kérdéseken, chat oldalakon, társkereső oldalkon ismerkedtünk, most meg kihalt az összes ilyesmi.
ja mert a mai fiatalsag eloben nyomja mi? :D A diszkon kivul az "en idomben" nagyon sehol mashol nem lehetett ismerkedni (komolyabban), de szerintem ez a mai napig igy van. Foleg ha nem pestet vesszuk alapul hanem xy kisvarost vagy falut. Inkabb az van hogy ti (meg en se) nem tartjatok a lepest, ma mar snapchat meg instan megy az ismerkedes, esetleg tinder, de ott sincs nagy igeny a 25-on feluliekre.
Habar hallottam olyat hogy pl japanban mar a ferfiak egyre kevesbe csajoznak, elment a kedvuk az orokos szelmalomharctol es inkabb otthon kockulnak, lehet hogy ide is kezd begyuruzni ezba tendencia :D Az tok jo lenne mert vegre le lenne torve a nok szarva egy kisse, mert mar qrvara tul van tolva ami a tinderen vagy akar itt is folyik hogy ugy valogatnak hogy kit valasszanak a ferfiak kozul mint a nacik a zsidok kozul a taborokban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!