Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Csak én látom úgy hogy régebbe...

Csak én látom úgy hogy régebben könnyebb volt ezen az oldalon ismerkedni barátkozni?

Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 20:26
1 2
 11/13 anonim válasza:
Valamivel könnyebb volt, bár akkor is divat volt pl. a szó nélküli lelépés. Igazából szerintem a felhasználók körében is végbement egy generációváltás, és jöttek a fiatalabbak, akik már nem úgy szocializálódtak, mint pl. a mostani 30-asok. A mai fiataloknak ki nem esik a kezükből a telefon, a fülük bedugva (tisztelet a kivételnek), és vagy nem tanultak meg normálisan kommunikálni, vagy egyszerűen ostobák/közönyösek. Ha beszélgetsz valakivel, akkor ez a beszélgetés jórészt annyi, hogy te próbálsz életet csiholni a kommunikációba, miközben a másik még visszakérdezni is képtelen. Illetve rengetegen el akarnak bújni az anonimitás mögé, ha pl. egy ismerkedős kérdés kapcsán írsz valakinek, és pár üzenet múlva megkérdezed, hogy mégis merrefelé lakik, akkor kapásból offol. Csak akkor meg hogyan akar pl. ismerkedni az illető?
2021. jan. 4. 21:42
 12/13 Pécs-pécs válasza:

Nem csak itt nehezebb ismerkedni.

Az összes olyan platformon amik 5-10 éve még "menők" voltak.

Emlékszem kb 10 éve ezen az oldalon szinte minden hónapba találkoztam innen élőbe lányokkal.

És a chat oldalak, társkeresők úgyszintén ugyanez.

Olyan oldalak ahol napi szinten 4-5 nővel tudtam beszélgetést kezdeményezni, és szinte heti szinten összejött élő randi, most felmegyek és azt látom, hogy az elmúlt 1 hétben összesen talán 10 nő volt fönt az egész oldalon.

Ez van változik a világ, változnak az emberek.

A mostani 30-as generációnak elég nehéz neten ismerkedni, mert mi hozzá szoktunk, hogy gyakri kérdéseken, chat oldalakon, társkereső oldalkon ismerkedtünk, most meg kihalt az összes ilyesmi.

2021. jan. 13. 12:51
 13/13 anonim válasza:

ja mert a mai fiatalsag eloben nyomja mi? :D A diszkon kivul az "en idomben" nagyon sehol mashol nem lehetett ismerkedni (komolyabban), de szerintem ez a mai napig igy van. Foleg ha nem pestet vesszuk alapul hanem xy kisvarost vagy falut. Inkabb az van hogy ti (meg en se) nem tartjatok a lepest, ma mar snapchat meg instan megy az ismerkedes, esetleg tinder, de ott sincs nagy igeny a 25-on feluliekre.

Habar hallottam olyat hogy pl japanban mar a ferfiak egyre kevesbe csajoznak, elment a kedvuk az orokos szelmalomharctol es inkabb otthon kockulnak, lehet hogy ide is kezd begyuruzni ezba tendencia :D Az tok jo lenne mert vegre le lenne torve a nok szarva egy kisse, mert mar qrvara tul van tolva ami a tinderen vagy akar itt is folyik hogy ugy valogatnak hogy kit valasszanak a ferfiak kozul mint a nacik a zsidok kozul a taborokban

2021. jan. 13. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!