Mennyiért csókolóznál átlagos/picit alatti idegennel?
Szerintem ez bőven kimeríti, ami kapcsán reflektálni próbáltam a kérdés “érdekes” témájára.
És nem, nem vagyok sem incel, sem férfi. Csak zavarnak a “bombanős” kérdezőhöz hasonló blődségek.
Fiú vagyok.
Csókolóznék átlagos vagy átlag alatti lánnyal is, de csak akkor ha nagyon szimpatikus belsőre is. Ha ez nem áll fent akkor nem tudom. Így belegondolva elsőre szerintem nem menne semmi pénzért, nem azért mert hogy fujjj milyen már ez a nő... Hanem mert nekem az ilyenhez érzelmi kapcsolat kell, ha egy szép lányról van szó vele se lenne egyszerűbb.
De nyílván ez éles szituációban más lenne.
Pl a kínyóktól is tartok picit, de lenne az a pénz, hogy kínyót simogassak, persze ha nem mérges kígyó. Itt meg azért csak egy lányról és csókról van szó. Talán lenne annyi motiváció hogy valahogy mégis bele menjek a dologba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!