Lányok, barátság extrákkal kinek jöhet?
Figyelt kérdés
Elsősorban azokhoz a lányokhoz szólna a kérdésem, akik eddig sose, vagy csak nagyon ritkán tudnak szeretkezni. Lehetsz akár idősebb is (lényeg hogy lány legyél) a külső nem számít nekem. Úgy gondolom nem baj ha mindenki élvezheti az életet!
Magamról: 20 éves sportos srác vagyok, egyetemista. Azt mondjak a lányok hogy helyes vagyok :D
Meguntam ezeket a mai plázacicákat és szívesen boldogítanék olyan lányokat egy barátság kialakulása mellett, akiknek eddig nem volt ilyenre lehetősége!
2020. dec. 25. 23:24
11/15 anonim válasza:
Szánalom
2020. dec. 26. 08:34
12/15 anonim válasza:
Csak extra de semmi barátság? Valaki?
2020. dec. 26. 08:46
13/15 anonim válasza:
Extrák nálam a hazimunka,azt tudom nyújtani😇
2020. dec. 26. 08:52
14/15 anonim válasza:
Te gyerek keljél felfele mert már írt egy 40 éves pöcsköszörű, még a végén lemaradsz a pináról!
2020. dec. 26. 08:52
15/15 anonim válasza:
van lakásod?
2020. dec. 26. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!