Na kinek van már elege a karácsonyból meg a rokonságból? Gyertek ide dühöngeni :D
Kezdem én, tegnap megfőztük a halászlét, amiből inkább oltári ordítozás csapkodás és sírás lett. A halászlé legalább finom.
Ehhez a bandához még hivatalosak vagyunk a héten, pláne ha a többieket túléljük addig. És még nem is össznépi a buli, csak 5-6 fő velünk együtt..
Illetve annyival kiegészíteném, hogy nem magával az ünneppel lenne bajom, de amit az elmúlt jó pár évbe csináltak belőle, meg jópofizni olyan személyekkel, akikkel év közben rohadtul nem tartom a kapcsolatot, valahogy hosszútávon ehhez nincs idegzetem.
10-es voltam.
Megvolt a szokásos csapkodás, utálkozás stb...
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! :) 🎄❤️🍾☺️
Az a baj, hogy maga a karácsony már csak a pont az i-re. Már előtte tele a töke az embernek az egésszel! az utolsó napokban már semmit nem lehet elintézni, mert minden szarásig van emberekkel, mindenki meg van őrülve. A családban is már december eleje óta megy a veszekedés, hogy kinél legyen az összejövetel, aminek a végén valaki mindig megsértődik. Megy a körbetelefonálgatás ahol mindenki szid mindenkit a másik háta mögött. Aztán elérkezett a mai nap, megérkezett mindenki, és elkezdődött a nyomorult, kétszínű semmitmondó jópofizás! Anyám csinált egy rakat kaját, plusz a másik két család is hozott 2-2 szatyor ételt meg sütit. Mindent kipakoltak az asztalra és elkezdtek cserélgetni, hogy ki miből fog hazavinni.
Aztán elkezdődött az "ajándékozás". Természetesen itt is két részre szakadtunk! A brigád egyik fele akik készültek ajándékkal, ők kiosztják a semmitmondó szarjaikat(tusfürdő,zokni,lőre bor, stb.).
A másik csapat, akiknek eszébe sem jutott ajándékozni, ekkor gyorsan elkezdi osztogatni a pénzt "vegyél magadnak amit akarsz" címszóval.
Az is nagyon fontos dolog, hogy az ilyen családi összejövetelekre mindig úgy érkezz, hogy tökéletes az életed! Mert ha nem az, azt bizony nagyon hamar a fejedhez fogják vágni! Nálam az egzisztenciába nem tudtak belekötni, de jóindulatúan felhívták rá a figyelmemet, hogy hiába van pénzem, ha egyszer egyedül vagyok, mert egy nő sem tud hosszú távon elviselni!
Mikor mondtam anyámnak, hogy nem alszok ott, akkor meg volt lepődve, és kérdezte, hogy:Egyedül fogod tölteni a szentestét? Én meg rávágtam egy kib.szott nagy igent!
Kb 1 órája értem haza a saját lakásomba, ami a nyugalom szigete! Ittam féldeci pálinkát, és most már kezd helyreállni a vérnyomásom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!