Fiúk! Ti mit szólnátok, ha egy lány 2x is jelölne facen?
Figyelt kérdés
Tetszik egy srác, bejelöltem facen, de nem jelölt vissza, ez kb 2 hónapja volt. Ha visszavonom és újra bejelölöm szerintetek mit szól hozzá? Nem ismerjük egymást, talán 2x ha találkoztunk az utcán.2020. dec. 23. 15:38
1/5 anonim válasza:
Ez a bejelölés apróság, én például nem is nagyon szoktam foglalkozni vele, csak ha tudom, hogy meg van beszélve, hogy ott keres egy illető bizonyos üggyel kapcsolatban.
Ha szeretnéd, hogy legyen belőle valami tegyél valami rendes kezdeményezést, mondjuk írj rá akár azzal az ürüggyel hogy találkozunk az utcán és gondoltam bejelöllek.
2020. dec. 23. 16:04
2/5 anonim válasza:
Ha először nem jelölt vissza, másodszorra sem fog xd
2020. dec. 23. 16:18
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor inkább írjak?
2020. dec. 23. 16:46
4/5 anonim válasza:
Írj rá, ne vond vissza a jelölést! Ha egy ismeretlen valaki rámír minden ok nélkül, akkor nem fogadom el. Ha leírja, miért keres, és érdekel, akkor visszajelölöm, és írok neki.
2020. dec. 23. 17:01
5/5 anonim válasza:
2x duknálak mek
2020. dec. 23. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!