Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » A magas vagy az alacsony az...

A magas vagy az alacsony az attraktívabb?

Figyelt kérdés

Mi számít túl magasnak? Vagy túl alacsonynak?

Van valami, amiért az egyik vonzóbb, mint a másik?:S

Tudom, hogy voltak már ilyesmi kérdések dögivel.Csupán érdekel a közvélemény..^^

L

2020. dec. 22. 22:00
1 2
 11/14 anonim válasza:

Ferfiaknal mindenkepp a magasabb az atraktivabb, persze kelloen izmos es nem elhizott kell legyen de egy atlag magas es egy atlag alacsiny ferfi kozul minnel magasabb az illeto annal dominansabb, ezek allati osztonok szintjere vissza vezethetoek.

Ettol fuggetlenul nem lesz jobb pasi feltetlen egy jobb fizikumu ferfi, a kiallas fontosabb.

2020. dec. 23. 00:31
 12/14 anonim válasza:
Én lány vagyok, kicsi, és nekem úgy a 165-180cm magas pasik jönnek be, a túl magasakat nem szeretem. Barátom 175 körül van.
2020. dec. 23. 00:56
 13/14 anonim válasza:

Mindenkinek más tetszik.

Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy minél magasabb, annál szebb, nincs felső határ! :D

Egyébként abba, hogy mi a vonzó, rengeteg dolog belejátszik a magasságon kívül.

2020. dec. 23. 12:54
 14/14 anonim válasza:
Számomra a magas a vonzó.
2021. jan. 10. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!