Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valakinek van kedve együtt...

Valakinek van kedve együtt szilveszterezni velem Debrecenben ? 19L

Figyelt kérdés
Mindenki eligérkezett már a barátaim közül valahova így nincs ötletem hová menjek. A covid miatt ugye semmit se lehet csinálni amúgy sem. De jó lenne valakikkel összeülni valahol és bulizni egy jót. Szóval ha Debreceni és korombeli vagy és nincs kivel szilveszterezned és szívesen csatlakoznál hozzám akkor írj.

2020. dec. 20. 01:13
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
20. Figyelj, most tényleg azzal foglalkozol, hogy egy anonim oldalon egy vadidegen embernek milyen lesz a szilvesztere? Ezt nem gondolod komolyan!
2021. jan. 1. 18:46
 22/27 anonim válasza:
21. Valójában csatlakoztam volna:D Főleg ha jó a felhozatal és van elég pia.
2021. jan. 1. 18:48
 23/27 anonim válasza:
22. Igaz is, mindent érdemes megpróbálni
2021. jan. 1. 18:54
 24/27 anonim válasza:

Na, milyen volt???

Beszámolót!!!

2021. jan. 1. 19:10
 25/27 anonim válasza:
24. Én kicsit problémásnak érzem, ha valaki azzal foglalkozik, egy anonim oldalon egy vadidegen embernek milyen volt a szilvesztere. A kérdés már teljesen lényegtelen, amúgy is bárki feltehette, lehet, nem is debreceni, nem is lány, nem is 19 éves, vagy igen, teljesen mindegy. Te meg: hú, milyen volt???
2021. jan. 1. 21:38
 26/27 anonim válasza:
Lehet, jövőre én is kiírok poénból egy hasonló kérdést, csak azon 23 éves miskolci lány fog szilveszterezéshez partnereket keresni. Tök poén lesz a válaszokon szórakozni.
2021. jan. 1. 21:39
 27/27 anonim válasza:

25 "valaki azzal foglalkozik, egy anonim oldalon egy vadidegen embernek milyen volt a szilvesztere. "

Tudod leányka, itt minden és mindenki név nélkül szerepel - itt ez a természetes... Nem hittem, hogy valakit zavar, ha megkérdezem azt hogy a kiírás milyen eredményt hozott?!

És tessék: csak van egy unatkozó/irigy punci, akinek minden ízetlen...

Élj boldogul! (Ha tudsz!)

2021. jan. 1. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!