Csak én tapasztalom, hogy a társkereső appokon a pasik már olyanok mint a nők?
Ezt úgy értem, hogy elvárják hogy te kezdeményezz, ha ez megvan akkor azt is, hogy te tartsd fent a beszélgetést.. Stb
Miert van ez? Miért ilyen nagyképűek?
#21 Úgy értem, hogy kb mind ugyan olyan. Ugyan az a stílus, ugyan az az hobbi, ugyan azok a kiírások a bemutatkozásnál, ami elsőre esetleg vicces és frappáns, de a 2. után már unalmas. Persze voltak kivételek, de kb ugyan annyira ritka, mint élőben.
Egy blogger - már nem emlékszem pontosan hogy ki - erről írt is, és én is ezt tapasztaltam, hogy kb 2-3 hét után kb immunis vagy a lányokra, csak lapozol balra vagy jobbra, mint valami unaloműzés.
Én is sokat szembesültem ezzel a problémával. Több hónapig próbálkoztam tinderrel, általában akiket jobbra húztam matcheltem is velük, ami először remek érzés volt, viszont végül szinte senki se írt. Megértem a férfi oldalt is, akik sokat csalódtak és emiatt már nem kezdeményeznek,de az igazat megvallvalva én sose mertem nyitni. (Nem arról van szó, hogy mert ez a férfi dolga, szimplán nyomi vagyok és képtelen vagyok rá)
Akik kezdeményeztek azoknak pedig mindig próbáltam sokat írni, hogyha már ők megtették az első lépést, akkor már megtisztelem őket azzal hogy nem két szavakkal válaszolok. Ennek az lett mindig a vége, hogy ők válaszolgattak két szavakkal.
Az eredmény az lett, hogy feladtam.
Fuh, most olvasom mennyien felhaborodtak a kérdésemen.
Lehet, hogy provokatív stílusura sikeredett a kérdésem, de nem vitainditonak szántam.
Nem várom el, hogy csak ő beszéljen es 'szorakoztasson'.
Volt is, hogy en írtam ra valaki, mert nagyon tetszett.
De azert jogos igény szerintem, hogy az a kommunikáció valoban érdemi legyen es tudjak a masikkal beszélgetni azon felül hogy kuldjek 'merész' képet.
Es valóban nagyon sok pasi nagyképű, megertem en, hogy sok nő kiábrándito es nem reagálnak, flegmak.
De hagy legyen akkor jogom nekem is annak tartani az ilyen pasikat. Egy idő után, minden ember büszkeségét bantja ha párbaall tobb ferfival, valamelyikre ír is valamelyikkel beszél is.. És ezt a megnyilvanast kapja.
Egyébként nem tartom magam nagyszámnak de csúnyának sem.
22 éves vagyok, 160 centi 55 kg es edzek.
Szerintem átlag, attol még lenne rá igenyem, hogy azt lássam egy férfin, hogy erdeklem..
Egyébként meg.. Nem volt célom elitelni senkit. Ez meg hülyeség, hogy aki társkeresőre szorul azzal baj van.
Kéred, hogy ne ítélkezzek, akkor te miért teszed?
Manapság az internet világában, ez mar viszonylag normális módja a pártalálásnak es amugyis bármi kialakulhat.
Nem feltetlen esküvőt akarok.. Na mindegy
Az is benne van a pakliban amit sokan írtatok.
Hogy csak szimplán nem vagyok kapós, nem vagyok az esetük.
Ezekszerint párba is azert allnak velem, mert sokat jobbra húznak es végül ha valaki tényleg erdekli őket, annak írnak.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!