Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Csak én tapasztalom, hogy a...

Csak én tapasztalom, hogy a társkereső appokon a pasik már olyanok mint a nők?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy elvárják hogy te kezdeményezz, ha ez megvan akkor azt is, hogy te tartsd fent a beszélgetést.. Stb

Miert van ez? Miért ilyen nagyképűek?

2020. dec. 16. 14:08
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
A legtöbb nö alkalmatlan kapcsolatra mindent a férfitól várnak.
2020. dec. 16. 23:19
 12/26 anonim válasza:

Gyávák a mai pasik.

Nem baj, majd megkapják az ilyenek a maradékot, aki mindent megtesz hogy bepasizzon, aki hajlandó minden női tartását levetni, annyira teper 😄

Én nagyon kommunikatív vagyok, de nem szedek fel pasikat, szeretem ha van töke felszedni, ha érzem hogy nem valami mínuszos intelligenciájú antipasi, hanem igazi férfi, aki mellett igazi nőnek érezhetem magam. Ha aktív, keres, és nem csak odaböfög valamit, hanem rászánja az időt és az energiát a hosszú, tartalmas üzenetekre, akkor ugyanezt kapja vissza tőlem is.

De mivel a nők mindig dúskálnak a jelentkezőkben, ezért szerencsére nem kell egy pasinál sem teperni. Mindig lehet találni normálisat is, aki nem várja el hogy nőként kezdeményezzen az ember.

Hiába 2020 meg új világ, az továbbra sem változott hogy a férfiak a vadászok, mert egy nő nem nyomul. Egy férfit nem ér naponta 15-20 ismerkedési próbálkozás miközben jön-megy, ügyeket intéz. Tehát hiába próbálják egyesek megidealizálni a töketlenségüket, akkor is nekik kell kezdeményezni, mert a nőkért mindig is harc volt, és az is lesz.

Annak a pasinak aki várja a sült galambot, meg marad a fleshlight vagy a maradék.

2020. dec. 17. 01:59
 13/26 anonim válasza:
#12 Szívemből szóltál!Hagyjuk már azt a dumát,hogy ezer éve volt divat hogy a palinak kell udvarolni!Az a pali aki azt várja,hogy a nő nyomuljon az meg is érdemli azt amilyet kap!☝🤷‍♀️
2020. dec. 17. 02:13
 14/26 anonim válasza:

12-es a vadász mi?

Aztán ne lepödj meg ha vadász melletted jó pár nöt tart még mert mindenre képes hogy sok helyre szórja magját. Na kétségtelenül igazi férfiak általában hárem van a hivatalos nö mellett is titokban. Mert nem számít annyira hajtja öket a tökük hogy nem birnak ellenállni tepernek hódítás kell na sok szerencsét egy ilyenhez

2020. dec. 17. 05:58
 15/26 anonim válasza:

Ez általánosítás. Köszi.

Hány évesen ilyen keserves számodra a pár"keresés"?

2020. dec. 17. 06:52
 16/26 anonim válasza:
a nagy feministák sz esélyegyrnlőségért harcoltak, akkor most ne nyafogj. A magassarkút és a szoknyát is eredetileg férfiak hordták, elvettétek tőlünk, most meg gatyában futkároztok. Egyébként meg amelyik nő társkeresőre szorul, ott vmi gond van vagy külsőleg vagy belsőleg. Tehát lécci ne ítélj el senkit, mert te se kellesz sok mindenkinek ezek szerint
2020. dec. 17. 07:21
 17/26 anonim válasza:
Kérdező, ebben mi a nagyképűség? Én csak azt látom mögé, hogy nem érdeklődnek irántad.
2020. dec. 17. 09:54
 18/26 anonim válasza:

15,

Nem keresek társat a legtöbb nö annyit tud nyújtani hogy szét teszi a lábát. Cserébe megmindent elvár hogy ö maga kisujját se mozdítja. Logikusan nekem erre nincs szükségem,nem a gatyámban lévö vmi irányít

2020. dec. 17. 14:07
 19/26 anonim válasza:
Jól nézel ki? Ha igen felnyalják utánad a padlót is, ha nem akkor bunkóznak meg flegmák és érdektelenek, ez ilyen.
2020. dec. 17. 17:13
 20/26 anonim válasza:

Fent voltam Tinderen, a legtöbb csaj képtelen normálisan válaszolni, ha egyáltalán válaszol. Pedig nem szia mizukat szoktam írni, de egyszerűen rohadt unalmas, semmitérő válaszaik vannak. Üdv, egy nem átlag pasi.

Mindig kezdeményezek, de kb tucat csajok vannak ott is fent, mint ahogy élőben, inkább töröltem, erre energiát nem fogok befektetni.

2020. dec. 17. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!