Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nagyon beteges, ha egy 32...

Nagyon beteges, ha egy 32 éves srácnak megtetszik egy 14 éves lány?

Figyelt kérdés

Nincsenek (pedofil) vagy másfajta hajlamaim, de talán lelki összehangolódást éreztem, tudom, hogy ez abszurd, de nehezen tudom elfelejteni.

Úgy érzem képes lennék rá várni, amíg ő korban, jellemben fejlődik, éreztem egyfajta harmóniát, kölcsönös szimpátiát.

Tudom, hogy el kéne, hogy felejtsem v.hogy, mert nem normális dolog de ilyenkor mi a megoldás?

2020. nov. 28. 18:20
1 2
 11/15 anonim válasza:
Petrának rossz hírem van: halvány fogalma nincs a pedofília jelentéséről.
2020. nov. 28. 22:40
 12/15 anonim válasza:

Én nem gondolnálak pedofilnak akkor,

- ha a lánynak nőies alakja, vonásai vannak és vonzódsz hozzá szexuálisan

- gyerekes teste van, de nem vonzódsz hozzá szexuálisan

Ugyanakkor valami valóban "beakadt" nálad. Vagy nem volt fiatalkorod, vagy éppen túl jó volt a fiatalkorod (voltak tinikorodban csajaid?), vagy valami szeretethiány-jellegű dolog van a háttérben, esetleg a nem identitásod megélésével van probléma...

2020. nov. 28. 23:19
 13/15 anonim válasza:
Hogyhogy mi a megoldás? Egy mondattal előbb írod. Megvárni, míg felnő. Legalább 6-8 évet.
2020. nov. 29. 03:27
 14/15 anonim válasza:
szerintem nem beteges egyáltalán. A lelki összhang a lényeg, a teste bőven megfelelhet a vágyaidnak.
2020. dec. 1. 13:14
 15/15 anonim válasza:

16 voltam amikor diákmunkán elmentem egy telefonos céghez. A főnök 36 volt. Most 21 vagyok és jövőre lesz az esküvők 🤷

Van ilyen nem beteges...

2020. dec. 4. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!