Lanyok ti a fiukat miert az autojuk alapjan rangsoroljatok?
Figyelt kérdés
Audis Laci, Mercis Misi, BMW Tomika stb...
Miert fekudtok le konnyebben egy olannal akinek jo autoja van?
Miert gondoljatok, hogy az jobb lesz vagy miert lesztek hirtelen engedekenyebbek?
2020. nov. 21. 13:17
1/11 anonim válasza:
Nem az alapján rangsorolom őket.
A legkomolyabb párkapcsolatomban a srácnak egyáltalán nem volt semmilyen kocsija, mégis imádtam éveken át.
Egyéb kérdés?
2020. nov. 21. 13:28
2/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekel milyen autójuk van
19/L
2020. nov. 21. 13:33
3/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekel, hogy milyen autója van. Sőt, még azt se várom el, hogy jogosítványa legyen, holott nekem van. Ugye mennyivel szebb a világ, ha nem általánosítasz?
20/L
2020. nov. 21. 13:51
4/11 anonim válasza:
Palikent mondom hogy jogos,egy szep auto valamilyen szinten a sikeresseget tukrozi,ami biztonsagerzetet ad egy nonek.Aki azt mondja hogy kocsija se legyen az se szamit,az gondolom baratnot keres nem ferfit,nagyon inspiralo lehet hogy sehova nem tudtok elmenni max BKV-val,meg hogyha te furikazgatod a palit,egy ilyenre nyilvan fel lehet nezni,de kinek mi...
2020. nov. 21. 14:04
5/11 anonim válasza:
#4-nek: első vagyok, éveken át jártunk mindenhova BKV-val és vonattal, pedig már nem 15 évesek voltunk. Te ezt biztos nem fogod elhinni, de így is lehet boldogan élni. Már akkor sem voltam megélhetési társkereső, a pasi vonzott, nem az anyagi javai. Attól függ, ki mit keres...
2020. nov. 21. 14:07
6/11 anonim válasza:
#5 kenyeren is lehet elni ugy hogy nem halsz ehen,megsem a legjobb elet:) ez nem az aranyasasrol szol meg a hasznokrol,de egy hatrany ha meg kocsija sincs,barmit mondhatsz,de biztos ferfias etterembe vinni a baratnodet tomegkozlekedve,meg bevasarolni a buszra, a jaratokra varni ha barhova is menni akartok,sorolhatnam.de ahogy mondtam kinek mi,nem mindenkinek van igenye jobb eletre,van aki megelegszik azzal is ami eppen van.
2020. nov. 21. 14:14
7/11 anonim válasza:
#6 Budapesten lakom a 11. kerületben, ott az autó inkább rontana az életszínvonalamon. A fenntartási költség még hagyján, de parkolóhelyet keresni arrafelé félórás program. Plusz a bringázás/gyaloglás sokkal egészségesebb. Majd akkor lesz kocsim, ha feltétlenül szükséges, pl. munka, vagy gyerekek miatt. Valahogy túlélem, ha emiatt egyesek nem találnak elég férfiasnak. :D
2020. nov. 21. 14:37
8/11 anonim válasza:
Tényleg vannak ilyen nők. Csináltak is egy ilyen kísérletet, hogy ugyanaz a csávó különféle autókból szólított le csajokat az utcán, hogy menjenek vele szórakozni.Olcsó autókkal teljesen esélytelen volt, míg a drága kocsikkal meglepően sokan akartak velemenni.
2020. nov. 21. 15:07
9/11 anonim válasza:
Oké, vannak ilyen nők. De ez biztos, hogy azt jelenti, hogy minden nő ilyen? Mert szerintem nem.
2020. nov. 21. 15:33
10/11 anonim válasza:
Csak a ribiknek számít :D
2020. nov. 21. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!