Nem keres valaki utazópartnert Oroszországba?
Igazából mindegy, hogy mikor (javuljon a helyzet), de előtte mindenképp szeretném, hogy megismerjük egymást valamennyire, ne az utazáson derüljön ki, hogy nem tudunk beszélgetni. Elsősorban Moszkva vagy Szentpétervár.
27F, két évet tanultam oroszul, a szállás fixen reggelivel kell legyen minimum, 2,3,4* (nem fontos a “luxus”, de putriba nem szeretnék menni), előre megtervezett programmal, de idegenvezető nélkül, nem társkeresés a célom, hanem egy jó utazás, nők társaságában jobban érzem magam, de férfivel is utazok szívesen, lehetünk akár többen is, de a 2 főt tartom ideálisnak, kor nem számít
Miért keresek partnert?
Ismerőseimet nem érdekli Oroszország, csak a sunshine, beach és a buli... Egy barátom lenne, akivel el tudnék menni, de vele nem szívesen. Hátha itt, bár nem sok reményt fűzök a dologhoz. Ha szeretnéd, hogy valamit részletezzek vagy jó ötletnek tartod akkor írj üzenetet!
Kérdésedre jelentkezem: én nem keresek.
.
Mellesleg, milyen barátod az, akivel nem szivesen mennél?
Én átgondolom az ajánlatot.
Mivel mennénk?
20/F
Nyugodtan fűzhetsz hozzá reményt :)
Én 2015 közepén úgy ismerkedtem meg valakivel, hogy ő Cambridge-ben volt, én Budapesten, de a világot körbe bicajozó srác egyik youtube videója alatt megtalálta a kommentemet, majd facebookon rámírt, hogy van-e kedvem balkán irányába bicajjal menni. Nekem addigra volt már egy másik tervem Norvégia fele, végül ötvöztük a kettőnk tervét és 2015 augusztusában 1 hónapra elmentünk stoppolni, egészen Bergenig (Belgiumon keresztül), majd onnan Stockholm és hazarepültünk. Azóta megvan ez a barátság, havonta találkozunk párszor, legjobb barátomnak tartom. Most pénteken megyek is hozzá, meg már tervezzük a következő túrát, ezúttal 2 hónap motorral, Törökország - Grúzia - Oroszország. Ő is tud oroszul, anyukája fehérorosz.
Úgyhogy lehetséges ilyen módon barátságot kötni, habár nálunk spontán volt, nem konkrétan ez volt a cél, talán úgy kevésbé erőltetett.
Kifejezetten örülök, hogy Te nem keresel és köszönöm, de az ilyen negatív mentalitású, fölöslegesen kötekedő emberekre amúgy sincs szükségem. A kérdést pedig tedd fel magadnak és válaszold meg vagy ha nem sikerül nyiss egy új kérdést. Szerintem teljesen egyértelmű, ha picit elkezded használni az eszed...
#3 Inkább repülővel gondoltam.
#4 Örülök nektek nagyon. Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek. Talán facebook csoportokban nagyobb eséllyel találok párt és kevésbé lesz "erőltetett". :)
Én is vágyom elutazni arra 🙂
Sok sikert neked, remélem jól fogod érezni magad 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!