Hány évesek, milyen neműek vagytok és merre laktok?
Milyen megfontolásból olvasgatjátok ezt a kategóriát?
Kezdem én; Mosonmagyaróvár, 19L, ami alakul alapon vagyok itt.
Mindenki válaszoljon, írjatok magatokról minél többet, olvassátok el a többiekét is, és írjatok annak a személynek, aki szimpatikusnak tűnik! :)
Veszprém megye és 18/L
Szociális munkás hallgató vagyok és megragadok minden percet és lehetőséget, hogy tanulmányozzam az embereket és kapcsolatkeresési stratégiájukat, ezért is olvasom a kategória kérdéseit.
Másrészről hátha akad olyan akivel szívesen leülnék egy kávé mellé.
Nyitott vagyok mindig a társalgásra.
20F Győr
Ha unatkozom feljövök ide, sajnos most beteg vagyok szóval lehet többet leszek itt a napokban.
Szeretek mozogni, szabadban lenni, inkább kisebb társaságban érzem magam jól mint nagyban.
Angolul beszélek, németül meg csak papíron 😂😂😂
31F vagyok Zalából.
Egyfajta kikapcsolódásként járok ide. Van aki Blikket olvas, van aki a Facebook-ot görgeti, hát én a Gyakorit :)
Sok érdekes/furcsa/megdöbbentő/elmebeteg emberrel lehet itt találkozni, persze, akadnak normálisak is.
18/F Budapest - Csongrád-Csanád megye
Eredetileg párkapcsolat reményében akartam ismerkedni, de ebből eddig csak barátságok lettek, többükkel az oldalon keresztül tartom a kapcsolatot.
Amíg pedig válaszra várok, igyekszem legjobb tudásom szerint segíteni, akinek csak tudok.
19/L, Budapest
Régebben azért mert unatkoztam és beszélgetni akartam másokkal, akikek hasonlóak az érdeklődési körei
Mostanában inkább caak nagy ritkán nézek fel ide.
Bár az utóbbi időbe, mivel online vannak az egyetemi óráim nagyrésze, azóta megint gyakrabban járok ide.
Noren1989. Mi már beszéltünk régen. Nem is keveset. Jó pár éve volt...
Jöhetnek még válaszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!