Hány évesek, milyen neműek vagytok és merre laktok?
Milyen megfontolásból olvasgatjátok ezt a kategóriát?
Kezdem én; Mosonmagyaróvár, 19L, ami alakul alapon vagyok itt.
Mindenki válaszoljon, írjatok magatokról minél többet, olvassátok el a többiekét is, és írjatok annak a személynek, aki szimpatikusnak tűnik! :)
22, nő, Ausztria
Mert épp van időm, és átfutottam az oldalt.
Kecskemet, 18/l
Azert vagyok itt, mert ismerkedni szeretnék olyan velem egykorúval aki tud szlovákul es szánna rám az idejéből
(Ilyen embert talalni nincs sok esély, tudom jol. De proba cseresznye xddd)
21/F, Székesfehérvár
Mostanában nem nagyon gyakoriztam, szóval felnéztem hátha van néhány érdekes kérdés és válaszolok rájuk. Ha már itt vagyok írok ide is.
Hát csak érdekel a nyelv, és olyan jó lenne egy kis alapszintű tudást szerezni legalább belőle:D A szlovák rap meg teljesen jó, nyáron tökre rákattantam
Tanulotársat keresek na xd (csakhát eddig nem jártam sikerrel, pedig ide (is) egy csomo ezzel kapcsolatos kerdest kiirtam már:(
26/F (két nap múlva már 27), Budapest.
Barátkozni próbálok jófej, környékbeli emberekkel. Persze sokan lemorzsolódnak pár üzenet után, de azért vannak már sikerélményeim is :)
31, F, Szeged-Kecskemét. Nem, nem beszélek szlovàkul.
Régebbi gyk tag vagyok, kívàncsi voltam, h milyen a régi-új ismerkedős rovat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!