Férfiak! Mi a véleményetek az itteni ismerkedésről? Milyenek a nők itt?
Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 14:09
11/27 anonim válasza:
Volt egy lány akivel eljutottunk a találkozóig de olyan elfajzott felfogása volt hogy 15 évesen még együtt fürdött a barátnőjével és együtt aludt fiú barátaival és a kedvemért sem adta volna oda legalább a fiúkkal alvást azért hogy velem lehessen, mondtam neki hogy ez nekem nem fér bele és offoltam, de így is nagy nyomot hagyott a szívemben
2020. okt. 15. 14:33
12/27 anonim válasza:
Ahogy a férfiakat, úgy a nőket sem lehet itt mind egy kalap alá venni.
Tényleg sok az olyan, aki csak unaloműzésként jár fel ide, és a velük való beszélgetések olyanok, mint egy vallatás, mert 1-2 szóban válaszolnak mindenre, és sohasem kérdeznek vissza. Az olyanokat hamar ignorálom is.
De ahogy a pasikból, úgy a nőkből is lehet itt normális egyéneket találni, akik komolyan gondolják az ismerkedést, barátkozást. Nekem legalábbis már nemegyszer sikerült.
26/F
2020. okt. 15. 15:01
13/27 anonim válasza:
#12 azért az a normális, hogy nem ismerkedni vannak itt az emberek. hanem vagy valami gondoljuk van, vagy unatkoznak.
2020. okt. 15. 15:03
14/27 anonim válasza:
Én úgy látom,hogy a férjek nagyon visszafogják őket.
2020. okt. 15. 15:12
15/27 anonim válasza:
Sokkal közvetlenebbek mint bármely társkeresőn, ami meglepő. Igazából már rengeteg lánnyal beszélgettem, ismerkedtem innen. Volt akivel találkoztam is. Kapcsolat végül igaz nem lett. De el lehet érni itt is valamit csak kitartás kell. Viszont itt a távolság a fő akadály, na meg ha képcserére kerül a sor, akkor szoktak lenni mindkét részről eltűnések :D Persze vannak kivételek. De én már igyekszem innen leszokni, már FB-n szoktam helybélieket jelölgetni inkább és aki visszaigazol, azokkal szoktam ismerkedni :)
2020. okt. 15. 15:54
16/27 anonim válasza:
Egy nagy fos az egész így őszintén. Néha van egy-egy kivétel, aki normális és rendes. A tapasztalataim alapján a legtöbbször egy idő után elakad a beszélgetés, vagy ignorálnak.
2020. okt. 15. 15:58
17/27 anonim válasza:
Én eddig jó véleménnyel vagyok akikkel fel vettem a kapcsolatot innen, azok teljesen normálisak voltak, van akivel még most is beszélek.
F
2020. okt. 15. 16:02
18/27 anonim válasza:
Kevés a normális, bátor és gerinces nő itt. Vagy harapófogóval kellene belőlük mindent kihúzgálni, vagy olyan ostobák és beszariak, hogy azt hiszik, anonim módon lehet huzamosabb ideig ismerkedni. Vannak klinikai esetek is, a többség csak szimplán közönyös vagy gyáva. Volt egy-kettő, akivel huzamosabb ideig leveleztünk, az egyikkel áttértünk fb-ra, én szerettem volna találkozni vele, de ő mindig kitért, hogy most tanul, most vizsgázik, most állást keres, most dolgozik, aztán el is halt a dolog. A másikkal hosszú leveleket írogattunk egymásnak, ő javasolta, hogy beszélgessünk máshol, aztán amikor megadtam neki az e-mail címemet, meg a fb-omat, akkor elszelelt. De a többséggel még idáig sem lehet eljutni, még a normális embereket sem értékelik, utána meg csodálkoznak, hogy ők senkinek sem kellenek.
2020. okt. 15. 18:48
19/27 anonim válasza:
Nagyon minimális az, akivel lehet is normálisan ismerkedni...
2020. okt. 15. 21:10
20/27 anonim válasza:
8# vagy bárki.... mi számít "iszonyat dagadt"-nak?
2020. okt. 15. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!