1/14 anonim válasza:
Olyan szinten érdekel, hogy szeretem olvasgatni, hogy mennyi ökörséget összehordanak itt egyesek ebben a témában.Menj föl a You Tube-ra és mutass nekem egyetlen hiteles, értékelhető felvételt a témában. Nincs egy darab sem, pedig a mai világban minden technika rendelkezésre állna profi felvételek, megdönthetetlen bizonyítékok készítésére.Az ufók iránt érdeklődőknek azzal kellene kezdeni, hogy megismerik a fényképezést magát, mert sok látványos jelenség oka a digitális fényképezés technikájában keresendő.Meg olvasni minél több mindent például a haditechnikáról, mert akkor nem lenne állandó ufós téma pl.az infracsapdák videózása kapcsán.Rakétakilövéseket,kato-nai drónokat mutogatnak a földönkívüli élet bizonyítékaiként, vicc az egész. Vagy értékelhetetlen minőségű filmeket amibe mindenki a fantáziája szerint azt lát bele amit akar.Vagy gagyi cgi-s kamuzást.Ez olyan mint a yetivadász sorozat valamelyik tv adón, inkább vígjátékként lehet értékelni mint tudományos kutatásként.
2020. szept. 21. 13:10
2/14 anonim válasza:
Hiszek az ufókban
2020. szept. 21. 14:44
3/14 anonim válasza:
Engem érdekel a téma, ha gondolod írj.:D
2020. szept. 21. 21:33
4/14 anonim válasza:
Nekem is
2020. szept. 21. 22:50
5/14 anonim válasza:
Érdekel a téma.
2020. szept. 22. 08:13
6/14 anonim válasza:
Engem érdekel a téma, van pár teóriám ezzel kapcsolatban :) Nem vagyok elkötelezett földönkívüli hívő, de szoktam gondolkozni a témán.
2020. szept. 22. 17:28
7/14 anonim válasza:
Érdekel és tovább?
2020. szept. 22. 17:31
8/14 anonim válasza:
Mielőtt valaki azt remélné, hogy értelmes eszmecserét folytathat a kérdezővel az ufokról, leírom az üzeneteinket:
Ő: szia
Én: Szia! Elég szűkszavú vagy. :D
Ő: 29/F, te?
Majd megint ő a semmire: nyald ki te disznó...
Ezzel elmondtam mindent, azonban ha valakit érdekel a téma és nem 70 alatt van az IQ szintje, az írhat nyugodtan. :D
2020. szept. 22. 19:31
9/14 anonim válasza:
Fenébe pedig már reméltem filozofálhatok valakivel
2020. szept. 23. 17:52
10/14 anonim válasza:
Ok
2020. szept. 23. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!