Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Miért van ez a Badoo, Tinder...

Miért van ez a Badoo, Tinder stb. oldalon?

Figyelt kérdés

Ha azt olvasom egy lány adatlapján, hogy légy kreatív.

Akkor az a valaki miért nem tud helyesen írni? Ha megkéri rá az ember, hogy meséljen magáról és akkor miért nem tud semmit sem mesélni magáról? De azért ugye elvárja, hogy kreatív meg minden is legyél!

2020. szept. 15. 09:19
1 2
 11/14 anonim válasza:

9. vagyok

Hát, én pontosan azért járok ezekre az appokra, szóval ezzel nincs bajom.

2020. szept. 15. 12:40
 12/14 anonim válasza:

Az a baj, hogy a Badoo-n nagy a bőségkínálat, rengetegen írnak rájuk, s nem győzik elolvasni az üzeneteket, van amelyikre nem is válaszolnak, vagy van egy-két fontosabb személy akikkel beszélgetnek, a többire rá sem hederítenek.. Én speciel szeretek kreatív beszélgetéssel indítani,de egy idő után belefáradok, aztán már csak tök sablonos szövegeket írok..

Hozzátenném,hogy a Badoo nem alkalmas társkeresésre, csak lazább dumcsikr

2020. szept. 21. 20:19
 13/14 anonim válasza:

Kereslet-Kínálat.

Első körben érdemes leszögezni azt, hogy női oldalon kisebb a létszám, nők alapvetően több emberrel matchelnek, így előnyük van.

Emellett ezek az oldalak a külső megítélésre épülnek.

Ezeken az oldalakon a szép emberek általában besorolják magukat a szép kategóriába (ez a csúcsa piramisnak). Képzeljük el azt, hogy adott illető úgy gondolja, hogy ő bizony 10/10. Sokszor el van torzulva az emberek önképe, és az önbizalomhiány mellett burkoltan, vagy nem burkoltan akkor is 10/10 kategóriába sorolják magukat, ha az nem feltétlen igaz.

Ennek okán viszont nagyon gyakori az, hogy A személy aki 10/10nek gondolja magát úgy gondolja, hogy B személy akit ő 10/7nek ítél meg (10/5-öt már nem húz jobbra, nem matchelnek) "alsóbbrendű", így neki kell mutatnia valamit amivel lenyűgözi, amivel bizonyítja, hogy ő bizony tud annyit, hogy egy 10/10 foglalkozzon vele.

Ez lehet szellemesség, pénz, intelligencia, de akár szándékosan lerázó stílus is, hiszen az emberek imádják azt akit nem kaphatnak meg.

Erre még rá jön az, hogy a kultúránkból adódóan, a férfi "násztáncot jár" a nő pedig "választ".

Fontos: Ezt soha senki nem hajlandó még magának sem bevallani. Talán sokan fel sem fogják, csak alkalmazkodnak a rendszerhez.

A fentiek alapján férfiként a Tinderen ha nőt keresel, akkor a következőkkel kell számolnod:

- Amennyiben nem vagy az átlagnál sokkal szebb (helyesebb, izmosabb, szimmetrikusabb), akkor mással kell bizonyítanod: ezért várják el a kreativitás (aki ezt átlagos külsővel kiírja már eleve felülértékelte magát), vagy van aki a pénzt (csak mondjuk nem írja ki), esetleg ténylegesen a kiemelkedő személyiséget (extrovertált, szellemes, intelligens, tapintatos).

- Amennyiben valóban szebb vagy az átlagnál, akkor könnyebb dolgod van: ebben az esetben sokszor rá sem kell írnod a kiszemeltedre, csak írsz egy érdekes bio-t és a többi jön.

- Bármelyik esetben hasznos eszköz ha sokkolod egy nem gyakran használt kérdéssel. Én pl. általában soha nem írok senkire, de ha véletlen egy adott kiszemeltem nem érdeklődik felőlem, akkor előkapom a "mi az a 3 dolog, amit soha nem mondanál el nekem?"

Ez megakasztja őket, válaszolni szeretnének rá, de közben mégsem, így ebből tuti beszélgetés lesz, és a 100% válaszol rá.

Aki pedig erre azt válaszolja, hogy "xd" vagy "egyszer 2 órát késtem a munkából", az nem fogja fel a kérdést, és felesleges is a továbbiakban foglalkozni vele.

Én ezeket tapasztaltam a tinderről, kb. 500 match és 40-50 randi után.

Mindösszesen primitív párkeresési eszköznek tartom a tindert.

2020. szept. 30. 09:29
 14/14 win válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=jnSuB8USEPM

VIGYÁZAT CSALÓ OLDALAK !!! további társkereső embermilliók megkárosítását. Csak egy ki számítás : 450 millió regisztrált ember , ha csak 1% vásárol is fizet elő 5$ ért de nem annyit vesz le hanem 4x esét kb 20-30 $ körött húznak le . Az 1% 4,5 millió ember ha visszaküldenek 5 $ akkor is marad fejenként kb. 20$ az napi 9 millió $ egyenként kis összegű csalás. Jogi értelemben szinte értelmezhetetlen kár, de bolygó szinten nagy gazemberség.

Badoo, be2, flirt, stb ezek és a hasonló oldalak, csaló oldalak sajnos bedőltem ennek. Pióca vagy kullancs oldalak, melyektől nagyon nehezen tudsz megszabadulni. Tőlem pl. személyi igazolványt kérték hogy törölni tudjanak, mit gondoltok minek kell e személyim vagy a jogsim képe, persze hogy azért , hogy visszaéljenek vele telefonkártyát, hamis bankszámlát nyitnak vele. Egy frászt adtam meg nekik .

Megfenyegettem őket hogy feljelentem minden hatóságnál rendőrség, GDPR, adóhatóság, FBI, média minden hatóságnál és meg is teszem. Ezek nem adóznak 5x vették le a pénzt szerencsére web számlám volt. Tartsátok magatokat távol az ilyen oldalaktól kamu képek vannak főképp és egy egy balek nő és férfi. 90% hamis lopott képekkel van feltöltve. Mindegyik ilyen amelyik ingyenes partnert ígér a környékről, a szomszédból. Adjátok tovább.

2020. okt. 28. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!