Ha azt olvasom egy lány adatlapján, hogy légy kreatív.
Akkor az a valaki miért nem tud helyesen írni? Ha megkéri rá az ember, hogy meséljen magáról és akkor miért nem tud semmit sem mesélni magáról? De azért ugye elvárja, hogy kreatív meg minden is legyél!
A mesélj magadról-t szerinted hányan írták neki eddig? Gondolom a matchelők közül, aki ír, annak legalább a fele. Ez akár 10-20-30 ember is lehet. Persze hogy belefáradnak.
2020. szept. 15. 09:26
2/14 A kérdező kommentje:
Ja de ők a köszönésen kívűl semmi érdekfeszítőt nem tudnak írni. Én elvárnám az ilyen lányoktól ha már ilyen elvárásaik vannak, hogy akkor tudjon kommunikálni normálisan megfogalmazva és ne csak 1 szavas válaszokat írjon!
2020. szept. 15. 10:06
3/14 anonim válasza:
Légy kreatív. Írj olyan szöveget, amiből ki tud indulni egy beszélgetés. Amihez muszáj hozzászóljon.
A mesélj magadról kérdés irritáló. Meg fogsz ismerni ha beszélgetünk, de ne kérd kész tényként kezedbe az életünket és személyiségünket.
2020. szept. 15. 10:12
4/14 anonim válasza:
Badoon vannak jó csajok? És küldenek képet?
2020. szept. 15. 10:21
5/14 anonim válasza:
Kereslet-kínálat. Ha ki akarsz tűnni, a nő iránt érdeklődő számos férfi közül, akkor ezt valahogy el kell érned. A nőnek nem kell helyesen írnia, nem kell kreatívnak lennie, nem kell viccesnek lennie, elég, ha kb. átlagosan kinéz, és már kapja is az üzeneteket.
2020. szept. 15. 10:31
6/14 anonim válasza:
Ez csak szöveg.. Pont lesz@rják mennyire vagy kreatív...
Ha jóképű vagy, akkor elég egy szia is.
Viszont, ha ronda vagy, akkor írhatsz neki akármit, úgysem fog válaszolni.
Náluk van a pin@, megtehetik, hogy azzal jönnek össze, akivel akarnak.
2020. szept. 15. 10:53
7/14 anonim válasza:
Egyébként,tényleg mindegyik elvárja, hogy te legyél kreatív, te szaladgálj utánuk, te keresd őket mindig, te dobj fel témát... Ezeknek nincsenek önálló gondolataik...
Meg is untam a netes libákat, és töröltem magam Badoo - ról, meg a többi hulladék oldalról...
2020. szept. 15. 11:04
8/14 anonim válasza:
Nem nagyképűség hanem nagyon unalmas. 10/5 ezzel nyit a másik 10/4 egy sima sziával és van egy aki mondjuk magáról beszél vagy a képeidhez, kiírt szöveghez kapcsolódó üzenetet ír és ez már kreatívnak számít. Nekem, nincs kint a légy kreatív mondat, de kimondatlanul jelen van. Nem válaszolok a mesélj magadról üzenetekre, nem állásinterjú vagy felvételi, kérdezzen mit szeretne tudni. Pl az eldöntendő kérdések is sokkal jobbak, legyen az valós kutya vagy macska? Kategória, vagy kigondolt jelenethez kapcsolódó
2020. szept. 15. 11:53
9/14 anonim válasza:
Nincs azzal gond, hogy kreatívnak kell lennem.
De akkor adjon már lehetőséget a kreativitásra... három tükörszelfire bemutatkozó szöveg nélkül nem igazán lehet kreatívnak lenni. (Kivéve, ha hasonlít valami hírességre; vagy tényleg bármi, amit meg lehet fogni a képen, de azért az ilyen képeknél ez nem gyakori.)
2020. szept. 15. 12:30
10/14 anonim válasza:
Nem tudom mit vársz a tinder, badootól elég megnézni a színvonalt amit a lányok képviselnek. Ahogy kinéznek, amilyen képek vannak kint róluk. Ezek nem akarnak tartós, komoly kapcsolatot. Ha jó pasi vagy és gazdag is, akkor elmennek veled egy éjszakára és kész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!