Mit tudok tenni ha magányos vagyok?
Figyelt kérdés
Most lettem egyetemista Budapesten, nem ismerek senkit mert nem mentem gólyatáborban ._.2020. szept. 9. 22:37
1/8 anonim válasza:
Menj velük együtt tanulni, a többi majd alakul magától.
2020. szept. 9. 22:41
2/8 anonim válasza:
Kiírsz itt egy kérdést;)
Most tanulni vagy barátkozni mentél pöstre...
2020. szept. 9. 22:44
3/8 A kérdező kommentje:
Szinte minden órám/gyakorlatom más-más emberekkel van, ha lenne is valaki tanulni, tuti nincs közös időnk rá
2020. szept. 9. 22:44
4/8 A kérdező kommentje:
#2 az ember mégis csak társas lény, otthon legalább ott az a pár ismerős illetve a család
2020. szept. 9. 22:45
5/8 anonim válasza:
Nem vagyok ugyan egyetemista, de budapesti igen, szóval ha gondolod, akkor felvehetjük egymással a kapcsolatot :)
2020. szept. 9. 22:46
6/8 anonim válasza:
Akkor chat haverkodj s szervezz egy talit egy kocsmába...biliárd-csocsó....stb vagy csak egyedül lemész s beállsz játszani valakikhez, mint gyerekként a focipályán.
2020. szept. 9. 22:47
7/8 anonim válasza:
hány éves vagy? fiú vagy vagy lány?
2020. szept. 10. 00:04
8/8 anonim válasza:
Nem vagy egyedül csak egyedül érzed magad .
2020. szept. 10. 06:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!