Köszönöm,ha el olvassátok, röviden és tömören szeretném el mondani azt, hogy mi nyomja a lelkem?
Figyelt kérdés
Adott egy tanár és egy diák vagy is én és a tanárom a suliban . Nagyon szeretem, tudom hogy sok kérdés volt már ezzel kapcsolatban,de érdemleges választ sajnos nem nagyon láttam. Szeretném neki elmondani hogy mit érzek,mert már egy és fél éve nyomaszt ez a dolog. Már nem tanít, viszont az intézmény az egy. Egy pár jel utalt arra, hogy ő is táplál valamit irántam. A lényeg az lenne, hogy mindenképp ki szeretném neki önteni a lelkem, bízok benne hogy kettőnk között marad a dolog és nyugodt szívvel és lélekkel mondhatom el neki,ami évek óta őröl. Nektek mi a véleményetek?2020. szept. 7. 16:44
1/8 anonim válasza:
Szerintem ne tedd.
Attól, hogy nem tanít, még nagyon is veszélybe kerülhet az állása. És adott esetben ha 14 alatt vagy, a priusza is meglesz.
2020. szept. 7. 16:54
2/8 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Meg ebből szerintem amúgy sem lehet hosszantartó őszonte kapcsolat.
2020. szept. 7. 17:14
3/8 anonim válasza:
Ha egy intézményben vagytok, akkor én se nagyon javasolnám. Várd meg ameddig lérettségizel vagy befejezed a sulit, utána mehet.
Nyilván ha nem családos meg ilyesmi. Ne tegyél tönkre egy házasságot.
2020. szept. 7. 17:14
4/8 anonim válasza:
Lehet, hogy a tükörbe nézve már nem ezt látod, de gyerek vagy még.Amit érzel az egy gyermeki rajongás, érzelmi fellángolás, ami majd idővel lecsillapodik.Remélem,hogy a tanárod van olyan tisztességes, hogy nem él vissza a helyzetével, hogy kihasználjon téged(bár tudom, hogy bőven van példa tanár-diák viszonyra).Ő amúgyis egy felnőtt ember, teljesen máshol tart az életben mint te, máshogyan látja a világot,más céljai vannak, nem sok közös témátok lenne hosszabb távon. Ezért ha belemenne egy viszonyba veled azt csak azért tenné mert szexet akar tőled. Mondom ezt én, de érdekelne egy olyan ember válasza aki egykor diákként részt vett ilyen kapcsolatban, hogy x év elteltével mi a véleménye arról az emberről aki iránt egykor mindent elsöprő szerelmet érzett.
2020. szept. 7. 17:38
5/8 anonim válasza:
Szerintem ezt az utobbi vàlaszt fontold meg. Te kamasz vagy, ő felnőtt. A szexen kivül nem illenétek össze.Ha pedig kitudodik rola, hogy egydiàkjàval kezdett az az alap, hogy repül az àllàsàból. Szoval mindkettőtök érdekében ne tedd.
2020. szept. 7. 18:06
6/8 anonim válasza:
Kiönteni kiöntheted neki, legfeljebb nem lesz belőle semmi. De ha ettől megkönnyebbülnél, hogy elmondod neki, azt lehet. Ő úgyse menne bele, addig biztos nem, amíg ugyanoda jársz szliba, ahol tanít.
2020. szept. 7. 18:12
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
2020. szept. 7. 18:49
8/8 anonim válasza:
Azért a hatos válaszoló kissé naív választ adott, nem tudhatjuk, hogy mik lehetnek a szándékai, mibe menne bele, és mibe nem, valójában mennyire tisztességes, mert sajnos rengeteg ilyet hallok, ahol a naív diákok fellángolásai vannak kihasználva. Nem csak neki, de neked is lehet ebből kellemetlenséged. Később is lehet majd megbánod. Várd meg, amíg végzel az iskolával, elmúltál 18. A negyedik válaszoló elég jól leírta. Utána már nem lehet semmi baja ebből egyikőtöknek sem. És ha még akkor is tart benned az érzés, majd akkor már megérheti elmondani, mert akkor már tudni lehet, hogy nem sima fellángolás.
2020. szept. 7. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!