Mennyire inponáló számotokra, ha valaki tetovált?
Én néha hátránynak érzem, de persze nem bánom, imádom őket. Szívesen ismerkednék Budapest környékéről, ha esetleg valakinek van kedve.
22/L
Imponáló lehet, ha olyan a minősége, stílusa a tetoválásnak és passzol is a viselőjéhez. Taszítani egyik sem taszít, de bizonyos, tömeg/tucat tetoválások alapján le tudom már külsőre is szűrni, hogy az illető miért hordja, de általában ennek több külső jele is van. (van nekem is nem kevés, ahogy a testékszerek terén is van bőven)
Számomra nem elsődleges a külső(ahogy sosem volt az), nem mondom, hogy abszolút nem fontos, de én jobban szeretem, ha a kapcsolat tartalmas és nem üres báb a párom.
Persze mindenkinek vannak olyan dolgok, amik bejönnek nekik és vannak kizáró okok. Nálam a szem az, ami nagyon meg tud fogni, vagy taszítani, illetve a mosoly/fogak (nem kell tökéletes legyen, de ne egy totál ápolatlan legyen).
Nem egészen azt mondom, hogy a páromnak 120 feletti IQ-val kell rendelkeznie, mert az is egyfajta adottság, de nem bánom, ha az átlagos szintnél kicsit magasabb, illetve legalább egy-két téren van valamennyi lexikális tudása, hogy beszélgetni lehessen vele. A nekem mindegy, nem tudom, te mit akarsz, amit te... és a többit nagyon tudom gyűlölni. Nyílt legyen, nem baj, ha szókimondó, bírom a kritikát és a humor több változatát is, de ne legyen alpári.
Ismerkednék én is, a baj ott van, hogy te valószínűleg hölgyet keresel, míg én is, csak én magam nem vagyok hölgy, bár már volt dolgom biszexuális hölggyel/lánnyal.
Hátránynak viszont ne érezd, ahogy semmilyen külső testi adottságod sem. Ha nem vagy vele megelégedve, akkor próbálj meg változtatni rajta, ha tudsz, de ahhoz, hogy önbizalmad legyen, magadat kell jobban elfogadnod ;)
30/F
Nekem semleges.
Akkor is szeretem ha 1 sincs rajta és akkor is szeretem ha nyakig tetovált.
Az embert szeretem, nem a ruháit. A tetoválás pedig valamiféleképp olyan, mintha a ruhájáról ítélném meg.
Nekem nagyon tetszenek a tetovalasok. Minnél több van egy lanyon annál jobban tetszik. Nekem jelenleg három van de még akarok egy párat. Szívesen megismernelek csak én sajnos Debreceni vagyok. Ami éleggé messze van Budapesttöl :/ .
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!