Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Mennyire inponáló számotokra,...

Mennyire inponáló számotokra, ha valaki tetovált?

Figyelt kérdés

Én néha hátránynak érzem, de persze nem bánom, imádom őket. Szívesen ismerkednék Budapest környékéről, ha esetleg valakinek van kedve.

22/L

2020. szept. 7. 04:58
1 2
 1/18 anonim válasza:

Igaz hetero vagyok így bocs, hogy hozzászólok de szerinted nem felszínes az az ember akinek egy ennyire külső dolog imponál?

Biztos, hogy ilyen csajt akarsz keresni magadnak akinek imponál ez.

2020. szept. 7. 06:45
 2/18 anonim válasza:

Igazat adok az elsőnek. Ha valaki személyisége megfog, tökmindegy, hogy van e tetoválása vagy sem.

Minden ismerkedős bemutatkozásban leírják szinte, hogy tetovált vagyok, vagy piercingem van, mintha ez egy személyiség jegy lenne. 😃

Nyilván ha valamit magára varrat valaki, annak oka, története van, de nem ez határozza meg az embert.

L/L

2020. szept. 7. 06:50
 3/18 anonim válasza:
Nagyon bejönnek a tetovált férfiak.
2020. szept. 7. 07:25
 4/18 anonim válasza:

Én imádom a tetoválásokat. ^^

L/L

2020. szept. 7. 08:15
 5/18 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon tetszenek a tetovált emberek, ettől nem tartom magam felszínesnek. Nyílván a külsőségek után is szűri az ember a másikat. Aki azt mondja nem számít a külső egyáltalán az hazudik...:)

Azokat is teljesen megértem akiknek pedig abszolút nem tetszik..

2020. szept. 7. 09:15
 6/18 anonim válasza:

Nekem is akad egy pár,viszont A külső az csak egy dolog,ha valaki szimpatikus,akkor igazából nekem teljesen mindegy h tetovált -e,vagy sem.

:)

2020. szept. 7. 10:04
 7/18 anonim válasza:

Bevallom, évekkel ezelőtt amikor a tetoválásra kérdezett rá a társkereső szűrő, azt állítottam, hogy mindegy.

És lelkem mélyén reménykedtem, hogy lesz a partneremnek, mert bizonyos embereken nagyon szexi tud lenni.

Évek óta vagyok együtt a partneremmel, aki nem viselhet tetoválást (munkahely), és valahogy ma már nem is vonz ez a külsőség. Bár tény, neki nem is igazán illene a személyiségéhez és testalkatához, de valószínűleg nem is szeretne nekem se neki.

Valószínűleg még elfogult vagyok, és őt látom ideálisnak, amiért azt mondom most, hogy nem vonz, sőt, szinte taszít a tetoválás a partneremen.

És ne érts félre: semmi bajon azokkal, akik hordanak.

Ugyanakkor amit előttem is írtak, azt vedd figyelembe. Aki emiatt nem jönne össze veled az külsőséges, és nem érdemel meg.

2020. szept. 7. 12:29
 8/18 anonim válasza:
Nem tetszik.
2020. szept. 7. 15:04
 9/18 anonim válasza:
engem zavarna
2020. szept. 7. 15:11
 10/18 Gymnospermatophyta válasza:

Nekem annyira nem tetszik. Ha kicsi, nem látható helyen van, talán okés, de máskülönben engem zavar...

(26/f)

2020. szept. 7. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!