Kiszeretne velem beszelgetni?
Figyelt kérdés
Elege uncsizok! Elmondom elore h csak itt tudok irji de nekem fontos lenne
17 eves vagyok es lany
(Ha tudsz privibe irj de akar itt isirhatsz csak az ugye naa gondolom erted...)
2020. szept. 6. 20:10
1/7 anonim válasza:
Szerintem te egy kicsit stresszes vagy
2020. szept. 6. 20:29
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem stresszes. Az írási stílusából levezetve a fogyatékos szó jobban megfelel rá
2020. szept. 6. 20:47
3/7 anonim válasza:
Bocs, de én csak olyan 17 éves lányokkal beszélgetek akik kevesebb helyesírási hibával írnak. Szóval sorry, butus vagy.
2020. szept. 6. 21:51
4/7 anonim válasza:
Most mit bántjátok szegényt? Egy fiatal lány. Tök kedves. És ha kissé hebrencs vagy csak már álmos? Emberségesnek kéne maradnotok, ha már az élet ver titeket!
2020. szept. 6. 22:57
5/7 anonim válasza:
Azét legközelebb olvasd el, amit írsz. Itt most nem lettél népszerű.
Hogy stílszerű legyek: mindenki kiszeretett belőled.
2020. szept. 6. 23:44
6/7 anonim válasza:
Interneten a helyesírás az első benyomás. Én sem bántani akarlak, csak jobb ha ezt tudod. Ha meg nem érdekel, akkor felejtsd is el amit írtam.
2020. szept. 7. 10:22
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a helyesirasom cekalasat
#4 nek igenigaza van kicsit be voltam alva xd😂😂😂
2020. szept. 7. 16:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!