Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt zala vagy somogy...

Van itt zala vagy somogy megyéböl olyan nő aki nem itéli el a fétiseket?

Figyelt kérdés
2020. szept. 2. 19:36
 1/3 anonim válasza:
Attól függ milyen fétiseket.
2020. szept. 2. 19:45
 2/3 anonim válasza:
Függ attól, hogy milyen fétisről van szó, de alapból nem ítélem el.
2020. szept. 2. 20:54
 3/3 anonim válasza:

Szia

29f ként szeretnék tanácsot adni.

Én nekem eddig úgy alakult,hogy normálisan indult a kapcsolat utána szépen lassan előjöttem,hogy csinos a szűk nadrág, nagyon jó alakja van. Nagyon tetszene egy cicanadrág. Ez megvolt utána megkérdeztem mit szól a latexhez, elsőnek idegenkedett,de mutattam pár képet csajokrol és a vegén ő akarta. Hát így működik nagyjábol. Keltsd fel benne a vágyat,utána ő fogja akarni,ha megteszi akkor nagyon kell dicsérni és tényleg teljesíteni kell,hogy következőnek is akarja. Ezután leültünk beszélni.hogy őszintén van e valami amit ki szeretne próbálni. Így lett bilincsünk. Szájpecek, szemtakaró.

Nagyon kisérletező kapcsolat volt. A következő kapcsolatoknál pár alkalom után megmondtam ,hogy ha nincs tabu akkor van e olyan amit kipróbálna. Amit nem mert eddig mert nekem a bilincs és a szemtakaró. Ezzel adtam egy kevésbé kellemetlen,de mégis erős példát ami sokaknál már tabu.

2020. szept. 2. 23:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!