Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Valaki beszélgetni? 23/f

Valaki beszélgetni? 23/f

Figyelt kérdés

Elő körben lányokra gondolnék. Akár kapcsolat, ismerkedés, barátkozás, vagy lelkizés téren (jó hallgatóság vagyok).

Első sorban amiatt lányok mert pasikkal többet beszélgetek viszont lány barátom már egyáltalán nincs és néha ez hiányzik. Haverom meg akad pár.

2020. aug. 26. 22:30
 1/6 anonim válasza:
Bocsi de nem
2020. aug. 26. 23:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Rendben

További szép estét neked :)

2020. aug. 26. 23:28
 3/6 anonim válasza:
Miben gondolod, hogy más egy lány barát? Mire számítasz? Én a fiú és lány haverjaimmal eléggé hasonló témákról beszélek...
2020. aug. 31. 21:32
 4/6 A kérdező kommentje:

Én nem. Csajokkal azért jobban tudok lelkizni, kevésbé gáz ha megnyillok előttük. Haverok/barátok előtt van bennem tartás és semmi "érzelgős" téma nem hagyja el a számat. Mindíg vidám vagyok, mindíg hülyéskedek, csak ez néha nehéz. Haverjaim előtt nem tudok úgy megnyilni, hiába van olyan akivel jóban vagyok pl 10 éve.

Lányokkal nekem könnyebb, alapból érzelgősebbek, meg ha mondok valami olyat nem lebúziznak, max cukinak tarják.

Eléggé egyedi az értékrendem, a gondolkodásmódom stb, de ezt haverokkal nem tudom átbeszélni. Kb elfolytok magamban mindent. Mint mondtam lányok előtt meg könnyebben megnyillok, bár ott se elsőre.

2020. aug. 31. 21:40
 5/6 anonim válasza:
Nahát, ez tök érdekes. Pedig azért vannak lelkizős fiú ismerőseim, azt hittem ma már elterjedtebb a fiúk körében mindenhol, hogy az érzelgősebb témák sem tabuk. De így már értem. :)
2020. aug. 31. 21:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Nálunk nem szokás. Semmi érzelgősség, meg én amúgy se vagyok olyan. Ritkán mutatom ki azt is ha szar kedvem van. Nagyon nehezen nyillok meg. Pláne ugye a mélyebb érzelmek kapcsán.

De akkor így már érted és nem is gondolsz rosszra :D

2020. aug. 31. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!