Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Hogyan kezdetek el bulizni/inni?

Hogyan kezdetek el bulizni/inni?

Figyelt kérdés
Most igy a kerdes elegge cringnek tunik, de igazabol csak erdekelne h hany eves kortol es hogyan? Szval egyszer csak lehuztatok egy shotot vagy mi? Mert gondolom elotte mindenki ugy volt vele h ezeket az italokat nem szerette. A masik meg hogy ezeket hogy kertetek ki/18 alatt hogy mentetek bulizni? Mikor indulnak be ezek a dolgok, csak mert en most leszek 9.-es gimiben és érdekelne, mert vannak akik mar voltak bulikban.

2020. aug. 26. 16:08
1 2
 1/12 anonim válasza:

Igen, én is 9.ben kezdtem anno a bulizást. Most mondanám, hogy várj még ezzel az egésszel, mert még korai, de tudom, hogy úgyis csinálnád. Én is csak felnőtt(ebb) fejjel jöttem rá, hogy milyen nevetségesek voltunk taknyos kis 15-16 évesként, ahogy próbáltunk keménykedni a kocsmákban, hogy "mi már bizony alkoholizálunk" :D

Annyit tudok javasolni neked, hogy semmiképp se kezdj rögtön töményekkel. Lightosabb sörökkel, borokkal, boroskólával próbáld majd kicsit szoktatni magad az alkoholhoz.

Ha később mindenáron felesezni szeretnétek, akkor kezdésnek a Fütyülős pálinkák egyikét próbáld ki, vagy a Jager/Hubertus páros közül valamelyiket. De az utóbbi kettő már erősebb is, és az ízük sem olyan finom, mint a Fütyülősé.

2020. aug. 26. 16:44
 2/12 anonim válasza:
Mindig nagyon jól elvoltam alkohol nélkül. Most évente kb. 2 üveg bort iszok meg. Sosem volt igazán alkoholosta társságom, csak páran ittak a közelemben.
2020. aug. 26. 18:07
 3/12 anonim válasza:
Hát igazából az ivást úgy kezdem, hogy megveszem, aztán megbontom... 🤗
2020. aug. 26. 23:23
 4/12 anonim válasza:
Az 28 éves koromban sem ment (volna igazolvány nélkül), mert max. 17-nek néztek. :)
2020. aug. 26. 23:36
 5/12 anonim válasza:
Sehogy ne szoktasd magad az alkoholhoz, mert semmi értelme. Néha ha iszok egy két sört vagy egy pohár bort az elmegy, de semmi értelme a berúgásnak, hogy utána másnap csak szenvedj. Előre pedig nem tudhatod mennyire vagy függő típus, ilyennel kísérletezni pedig nem érdemes.
2020. aug. 27. 19:42
 6/12 anonim válasza:
Az utolsó nagyon hülyeségeket ír. Látszik rajta, hogy sosem iszik, mert szülei azt mondták nem szabad. Én egész nyáron ittam a haverjaimmal, minden héten legalább egyszer bekurtunk, és semmi problémám. Nemhogy függő nem vagyok tőle, de van, hogy már nem is kívánom.
2020. aug. 28. 09:45
 7/12 anonim válasza:

Egyébként lemaradt, 18/F

És 9.osztály elvégzése után, nyáron rúgtam be először életemben.

2020. aug. 28. 09:46
 8/12 anonim válasza:
#7 18 évesen én is csináltam ilyeneket, volt hogy egy hétig minden este ittunk. Szabad, csak nincs értelme, hosszú távon leépít fizikailag ha rendszeresen lerészegedsz. Nekem egy idő után nem adott már semmi újat, unalmas lett a hatása. 26/F
2020. aug. 28. 13:10
 9/12 anonim válasza:
Valszeg velem is így lesz, mint ahogy veled, de ne vedd el a piától a kedvét. Úgy gondolom, hogy fiatalon kell, hogy igyon az ember, később már úgy sem fog bulizni.
2020. aug. 28. 16:05
 10/12 anonim válasza:
10. osztályosak voltunk mikor megismerkedtünk a szeszkóval, pár haverral. Először csak betértünk egyik haver hajlékába ahol az úgynevezett "vendégváró"-val kínálta a társaságot. Ez után egy másik cimbora születésnapja volt érkezőben,ezért úgy döntött hogy rendez egy születésnapi összejövetelt ahol már inni fogunk,na nem sokat de milyen menő lesz hogy alkoholt töltünk a pofánkba. Oda egy üveg whiskyvel meg egy csomó szesszel állított be a csapat,egy lakodalomba elég lett volna. Mindenki kellőképpen bebaszott,volt egy nagy cula gyerek, az döntötte magába ész nélkül melynek meglett az eredménye igen rendesen. Én pont az asztalon feküdtem,mikor hirtelen megszüntek a hangok,felnéztem és láttam hogy mindenki a budiajtónál áll és hallgatóznak és sipítozzák a lányok hogy "Jajjj,hány a Gucci". A gyerek olyan szinten beokádott hogy mindenhova ment csak kb a wc-be nem. A plafon is olyan lett,a wc szőnyeg is. 3x tuti rókázott. Onnantól ezzel a csapattal jártunk ide-oda okádtunk össze-vissza.. Jó volt.
2020. aug. 28. 20:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!