Lehet itt egyáltalán ismerkedni,vagy csak sokan az idejüket töltik és valótlan kommenteket írnak?
Figyelt kérdés
Sajnos egy-két levélváltás után eltűnik a válaszadók jó hányada.
Mi a céljuk ezzel? Pontszerzés vagy valami más?
Tudom vannak kivételek is,de a többség nem így tesz.
2020. aug. 13. 12:11
21/22 anonim válasza:
Hát akkor a netes ismerkedés nem neked való 🤷♀️ Van ilyen, de szerencsére nem kötelező online ismerkedni, aki ilyen beállítottságú ahhoz jobban illik a személyes. Csak ahhoz meg bátorság kell.
2020. aug. 13. 17:56
22/22 anonim válasza:
Én is ezt tapasztalom, hogy 1-2 üzenet után megy a lelécelés. Talán nem jönnek be a felek egymásnak, másra vágyik egyik, mint a másik. Meg szerintem a korosztályokkal is igen nagy gond van itt. Sajna vannak, akik a trollkodásaikkal egy jó kezdeményezést szétbombáznak, pedig jó lenne ez az ismerkedési rovat.
2020. aug. 13. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!