Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lehet itt egyáltalán ismerkedn...

Lehet itt egyáltalán ismerkedni,vagy csak sokan az idejüket töltik és valótlan kommenteket írnak?

Figyelt kérdés

Sajnos egy-két levélváltás után eltűnik a válaszadók jó hányada.

Mi a céljuk ezzel? Pontszerzés vagy valami más?

Tudom vannak kivételek is,de a többség nem így tesz.

2020. aug. 13. 12:11
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Egyébként ezeknek a hatóköre csak a GYIK-re terjed ki, így egy szimpla kérdéssel lerázhatók örökre. Aki nem hajlandó most azonnal átjönni facebook-ra és/vagy hanghívásban beszélgetni, és amikor ezt megemlíted, soha többé nem válaszol, az egy kamuprofilos meleg csávó.
2020. aug. 13. 16:26
 12/22 anonim válasza:

11, azért ezt nőként megcáfolnám. Mindkét itt megismert párommal csak itt üzengettünk hónapokig. Mondjuk ez jó próba is volt. Nekem megértő és türelmes emberre van szükségem. Aki azonnal akar mindent és megsértődik, azzal nem is akarok a jövőben semmilyen formában kapcsolatot. Ilyenek is akadtak amikor itt ismerkedtem. Nem adom ki magam rögtön, és nem adom magam könnyen. Csak akkor adtam meg nekik a telefonszámom amikor már jól kiismertem őket, viszont akkor már a találkozásra is készen álltam.

Tuti hogy a facebookomat sem adnám meg egy pár napja megismert embernek, mert nem akarok úgy járni hogy ha mégis elül a dolog és nem találjuk meg a közös hangot hosszútávon, akkor teli legyen olyanokkal a facebookom akik valójában ismeretlenek.

Biztos belefutottál pár meleg pasiba is, viszont még az is lehet hogy elszalasztottad életed lehetőségét amikor egy igazi nővel beszélgettél akit azért pattintottál le mert nem akarta magát rögtön kiadni 🤷‍♀️

2020. aug. 13. 16:35
 13/22 anonim válasza:

A Facebook-ot nem szabad felelőtlenül használni. A GYIK jó arra, hogy informálódj olyan témakörökben, amikben hiányosak az ismereteid.

Ez a kategória jó egy baráti csevegésre, ahol meghúzol egy határvonalat.

De a Facebook már inkabb arra való, hogy azokkal ossz meg híreket magadról, eseményeket, amik érdekelhetnek másokat, stb - akiket ismersz.

És, akikkel egy anonim platformon beszélgetsz, azzal nem fogjátok egymást ismerni.

Ki tudja, hogy asdfjklé123 nevü felhasználó egy veled egyidős emberke vagy egy idősebb perverz állat, aki elkéri a neved, Facebookon megnéz magának és te is megnézheteda kamu fb profilját, aztán meglesz a baj.

Szóval ne legyen abból hogy valakivel itt beszélgetsz facebook csevegés, még, ha azt is írja, hpgy akkor nem hiszi el, hogy pl te valóban nő vagy.

2020. aug. 13. 16:37
 14/22 anonim válasza:
Ezt főképp a nagyon fiataloknak írtam vagy azoknak, akik nagyon nyitott emberek; mert főleg ők azok (tisztelet a kivételnek(, akik nem igen tudják szabályozni, hogy mennyit szabad megosztani önmagukról. Elvégre, amikor 19 éve 11 évesen aktívan netezni kezdtem, pár évig én se voltam tisztában azzal, hogy ne osszak meg mindent magamról.
2020. aug. 13. 16:41
 15/22 anonim válasza:
Ismerkedni lehet, de hogy semmi nem lesz belőle az is fix. Bárhol máshol hamarabb fogsz eljutni bárhova, mint itt ezen az oldalon. Itt sokan unatkoznak, trollkodnak a kérdezőkkel és a többi válaszolókkal, nem veszik komolyan az ismerkedést. De vannak olyan válaszolók, akik mindent elhisznek amit a kérdések alá leírnak és olyan veszekedéseket generálnak egymás között, meg mindenféle eszmecserét lebonyolítanak, egy olyan kérdés alá ami valójában kamu és sok ember még rá is kamuzza a válaszokat. Szóval remek pszichológiát lehetne ebből csinálni, az emberi viselkedésből meg névtelenségből.
2020. aug. 13. 16:41
 16/22 anonim válasza:

12# "teli legyen olyanokkal a facebookom akik valójában ismeretlenek"

Egy emberrel semmi sem lesz tele. Amint rendeződött hogy mi lesz a sorsa, törlöd a beszélgetést, pont úgy, ahogy a csoportokból származó emberek beszélgetéselőzményeit is töröljük. 3 kattintástól nem szakad le a kezed.

Telefonszámot pedig minek adnál meg bárkinek is akivel épp ismerkedsz?

2020. aug. 13. 16:49
 17/22 anonim válasza:

13# Mindenki annyit lát a profilunkból, amennyit nyilvánossá teszünk belőle. Ha kommentelsz bármilyen csoportba, vagy oldal posztjai alá, akkor pont ugyanúgy kiadod magad bárkinek, aki azt ott szintén olvasta, mintha egy GYIK felhasználóval mennél át oda beszélgetni.

A marketplace-ről nem is beszélve. Gondolom még életetekben nem voltatok benne adok/veszek csoportokban, ha egy idegen ember üzenetfelkérésétől így megrémültök.

Mindenki azt lát belőletek, amit nyilvánosan osztotok meg, nem többet.

2020. aug. 13. 16:58
 18/22 anonim válasza:

16, mondjuk mert mindig kérték? A pasik mindig azonnal telefonszámot akartak. Én meg nem vagyok ilyen könnyen kapható típus, ennyi.

A facebookom is teljesen zárt, kizárólag olyanokat engedek oda akiket személyesen is ismerek. Nem gyűjtök ismerősöket, és nem beszélgetek olyanokkal messengeren, akiket csak a netről ismerek.

De mondom, nekem ez így jó, mert legalább olyan emberekkel sikerült megismerkednem akik passzoltak hozzám, akik nem nyomultak, nem sértődtek be mindenen, türelmesek, és nem vagdalóztak olyanokkal hogy akkor én nem is vagyok nő.

Aki egy rövid online ismeretség után érzelmi zsarolással meg sürgetéssel akar zöld ágra vergődni velem, annak egyszerűen nincs helye az életemben 🤷‍♀️

Sok nő így szanálja a "jelentkezőket". Nekem bevált és megtaláltam a párom, innentől kezdve nem érdekel hogy ki ítélkezik a módszereim felett és ki nem. Találtam olyat aki megértette hogy nekem idő és bizalom kell, aki meg nem érti hogy egy áltagos nő hogy működik, az próbálkozhat kedvére évekig-évtizedekig a neten, soha nem sikerül ilyen módon kapcsolatot kialakítania. De ez már nem az én problémám.

2020. aug. 13. 17:02
 19/22 anonim válasza:
De pont ez az hogy nem mindenki tudja, hogy mi az aminek már nem kéne nyilvánosnak lennie.
2020. aug. 13. 17:18
 20/22 anonim válasza:

Az már egyéni probléma, ha valaki nem tudja mit osszon meg és kivel.

Én szeretem tudni, hogy kivel beszélek. Mindkét félnek előnyös ha gyorsan kiderülnek a dolgok, mert nem szeretnék napokat, heteket beleölni valamibe feleslegesen, amit 10 perc alatt le lehetett volna rendezni.

Nem, egyáltalán nem vagyok türelmetlen, csak ha nem tudom, hogy kivel beszélek, kire várok egyáltalán, az irracionális és nevetséges.

Utálom a zsákbamacskákat.

2020. aug. 13. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!