Drogos hapsikat miről lehet felismerni? (a tetováláson kívül)
Ugye tudod, hogy a drognak és a tetkónak semmi köze egymáshoz az égegyadta világon??! Gondolkodni szoktál? Szerintem nem.
A kérdésre pedig válaszolva, ha olyan drogot használ, amit befecskendez magának, akkor a karjain látszanak a tűszúrások nyomai. Más fajta drognál pedig látszik, hogy el van szálva vagy épp nem. De ez leginkább a szertől függ, amit használ. Vannak hasonló tünetek, de a legtöbbnél eltérőek. Emelett ha egy bizonyos időn belül nem jut a szerhez, akkor elvonási tünetek jelentkeznek, mint pl agresszió, düh stb.
De ismétlem, másoknak is vannak tetkói, nem csak a drogosnak. És ha úgy gondolod, csak a drogosok viselnek tetkót, akkor nagyon szűk látókörű, beskatulyázott egyén vagy.
öntudatlanul tántorog az utcán
folyik a nyála
látszik a tű nyoma az alkarján
És?
a tetováltság és a rossz szokások között még mindig nincs összefüggés
rossz qrvákat fogtál ki.
“Csak megállapítottam,h a tetko és a drog 90%-os átfedésben van.”
Hát erről muti már egy statisztikát.
“akinek tetkója van az mind drogozik.”
Most akkor mind, vagy csak 90%? Amúgy köszi, hogy szólsz, eddig nem is tudtam, hogy drogos vagyok. De ha már így felvilágosítottál, én is elárulok neked valamit, amit eddig még nem tudtál: hülye vagy, mint a segg.
Elég sok tetkós nőt, férfit ismerek ismeretségi, baráti körből. Egyikük sem drogozik. Sőt, legtöbbjük kimondottan egészséges életmód pártiak. Max dohányos van köztük, az is csak kettö.
A drogost a furcsaviselkedéséről lehet felismerni, a külsejük, fizikai állapotuk pedig hamar leamortizálodik. Pl beesett, karikás szemek, túl tág v szűk pupillák, kézremegés, elhanyagolt külső. Szóval az egész ember beteges és "furcsa" megjelenésű lesz. Ahogy pl masszívabb alkoholistákra is egy idő után "rá van írva," hogy iszik. Látszik a fején, hallatszik a hangján, beszédén, még akkor is,ha épp nincs benne pia.
De mindez teljesen független a tetkótól.
Én pl nem vagyok tetkó párti, nem jön be másokon, drogos sem vagyok, sőt, se cigi, se pia. Viszont már gondolkoztam a tetkón egy műtéti heg eltűntetéde céljából.
Aki emiatt drogosnak képzelne, az jobb, ha minél távolabb is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!