Burnout szindróma ellen ki hogyan lábalt ki belőle? Már nem csak a melomhoz semmi kedvem de magamhozse kb érzem hogy semmihez sincs már kedvem
Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 11:08
1/4 anonim válasza:
másik munkahely? egy hobbi, amit munka után csinálsz? ilyesmik megvannak? amúgy, ha semmihez sincs kedved, az akár enyhe depresszió is lehet.. lenne kedved beszélgetni? ha bármikor úgy érzed, hogy szívesen beszélnél velem, írj rám! :D
2020. aug. 6. 11:36
2/4 anonim válasza:
Egyetem alatt éreztem így magam a sok tanulnivalótól és a bejárástól. Nem igazán volt magamra időm. Minél jobb minőségűbb eltöltés kéne a szabadidődben+tarsaság.
2020. aug. 6. 12:26
3/4 anonim válasza:
A pszichológust erre találták ki. (többek között)
2020. aug. 6. 13:41
4/4 anonim válasza:
ha nem vagy egyedülálló és nem sértelek meg-keresd otthona családi kapcsolatot köröket-ott mindig van mi pelpörgert felmozgósit,mégha csak a szeretet ks lángjai szikrái is megvannak-szerintem működik-
2020. aug. 6. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!