26 évesen hol kezdjen el ismerkedni az ember, ha eddig semmi kapcsolatom nem volt?
Figyelt kérdés
Igen ott az internet, de már nincsenek úgy lehetőségek mint másnak, suli esetleg vagy az egyetem, ráadásul kisvárosban élek, ki van még ebben a helyzetben?2020. aug. 3. 15:46
11/12 anonim válasza:
Én is sajna ebben a helyzetben vagyok, szintén 26 éves. Az a baj barátok nélkül nehéz kimozdulni, csak így egyedül. Esetleg iratkozz be valami tanfolyamra, hátha ott megismerkedsz valakivel. Velem az a baj, hogy félénk vagyok, és borzalmas a kommunikációs készségem, szóval ez sem megoldás.
Merre felé laksz amúgy?
2020. aug. 5. 19:59
12/12 anonim válasza:
Badoo,Hot or Bot,Waplog,sztem ezek.
2020. aug. 6. 01:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!