Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Férfiak! Akik nem keresnek...

Férfiak! Akik nem keresnek kapcsolatot, válaszolnátok nekem ezekre a kérdésekre?

Figyelt kérdés

Én világéletemben párkapcsolatot kerestem, a kalandok soha nem vonzottak. Azonban nemrégiben felregisztráltam Tinderre kapcsolat céljából, és elég sokféle emberrel beszélgetésbe elegyedtem. Régebben nem igazán tudtam megérteni azokat, akik csak a szexre mennek, és ezeket a beszélgetéseket igyekeztem elkerülni a Tinderen is, azonban amióta fenn vagyok a platformon, elkezdett érdekelni az ilyen emberek gondolkodása. (nem bántás, tényleg csak kíváncsiságból).

Mi alapján döntitek el, hogy mit akartok egy lánytól? Ha egy lány szép, de emellett rájöttök, hogy még okos és jó fej is, akkor is csak szexre kell nektek? Volt már olyan, hogy valami csak alkalmi kapcsolatként indult, és több lett belőle? Tapasztalatok és sztorik is érdekelnek.

21/L

2020. aug. 3. 09:37
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nem keresek kapcsolatot, mèg csak alkalmit se. Ahogy az elsö ìrta összetett a kèp. Aki a kèpeire alapból filtereket rak az elvágta magát akárhogy is nèzzen ki, komolytalannak gondolom. A másikok a trash huszár lányok az is off. Ha nagy nehezen sikerül egy matchet összehozni, elsö sorba max megismernèm, de nekem itt a legnehezebb, átlagba törlöm is a matchet, mivel nem tudom fenntartani az èrdeklödèst úgyse. Tuti unalmas vagyok. Szóval se alkalmi se komoly kapcsolat, alapvetoen csak a kirakatot bámulom.

Az biztos hogyha már kinèz vhogy, ès a szemèlyisège a normális keretek közt van azzal szivesen ismerkedek, de attol hogy vkinek jó a teste attól mèg nem dugnám meg nekem ahhoz több kell sajnos.

Akikbe tombol az állati ösztön azok csak dugni akarnak :/ Úgy látszik elèg sok van belölük.

25/F

2020. aug. 5. 12:57
 12/12 anonim válasza:
Én nem akarok szexet egy lánytól se, csak ha van párom. Ha nincs az a kötődés, akkor valami mást akarok tőle. Nem a lány szépségétől és okosságától függ, hanem kettőnk kapcsolatától, mennyire vagyunk bizalmi viszonyban. Ilyennek kell a szexhez meglennie.
2020. aug. 6. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!