Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Házas/párkapcsolatban élő...

Házas/párkapcsolatban élő 30-40 körüli férfivel ismerkednék, hol találhatnék ilyen férfit? 40N

Figyelt kérdés
2020. júl. 29. 18:03
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
30-ás vagyok, ès köszönöm, bóknak veszem. De ez a gondolkodásmód a nők szemszögéből főleg el van ítélve. Pedig 10 nőből 9 tényleg olyan, hogy belerondít egy házasságba és szét akarja szedni őket. Én viszont házasságokat mentettem meg ezzel a vállástól. Csak a szex hiánya miatt nem kellett elválniuk, mindenki maradt a picsáján a családja mellett. Illetve soha nem èn kezdtem ki a férjekkel. Ők próbálkoztak. Viszont ha én nemet is mondtam volna, legközelebb más igent. Így megy ez. Viszont most azért keresünk harmadikat, mert én nem akarom ezt elérni, hogy a mi kapcsolatunk ellaposodjon valaha is! Mindenki örömére, de itt is inkább én szeretnék nőt. A párom be sem szállna, de én igazságtalannak tartanám őt kihagyni a jóból. Mert szeretem! De tényleg 😊
2020. szept. 16. 20:11
 32/35 anonim válasza:
Ez igen! Így van hadd kúrogasson össze vissza mindenki egymás háta mögött. Nagyon őszinte világ ez! :)
2020. szept. 16. 21:23
 33/35 anonim válasza:

Annyi sebből vérzik ez az érvelés hogy lusta vagyok kifejteni.

Egyszerűbb lett volna ha annyit mondasz hogy ribizli vagy.

2020. szept. 16. 23:16
 34/35 anonim válasza:
#34 Így sokkal szebben van megfogalmazva, de a sz@rt ha aranyfóliába csomagolod is bűzleni fog...
2020. szept. 17. 09:20
 35/35 anonim válasza:
Még szerencse, h nem vagyunk egyformák. Ki így làtja jónak, ki úgy.
2020. szept. 17. 12:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!