Lányok ilyen fiúval szívesen ismerkednétek?
Vecsés élek és 23 éves vagyok.Csöndes, visszahuzodó fajta vagyok mivel idő kell nekem, hogy feloldódjak.193cm magas vagyok és 93kg.Tudom hatalmas ember vagyok :D
Rock meg metál zenét hallgatok főleg de úgy bármit meghallgatok.Animét is nézek.Rövid,fekete,dús hajam van.Kedves,aranyos,törödős fajta vagyok még persze bújós is.Romnatikus fajta vagyok.
Bazzeg, hát gondolkodjatok már. A férfiaknál úgy van, hogy centiben méred, leveszel belőle 100-at és annyi az ideális, ha megegyezik a testömegeddel. Szóval a 193cm+93kg ideális.
Én 184 vagyok és asszem 81 vagy 82kg...
Mi az olyan hihetetlen ezen?
(Akkor lehet a testtömeg nagyobb, mint az előbb említett cm-100, ha olyan munkát végez az illető aktívan, ami megköveteli a nagyobb izomtömeget. Amúgy teljességgel felsleges, de nem káros, hogyha edzel, értelemszerűen)
#7 te fizikai munkát végzel, vagy edzel is valamit, vagy az mind zsír? Mert ez a cm-100 formula egy hülyeség, sokan vannak akiknek nem megy még a 10 fekvőtámasz se, de 80 kilók, míg vannak olyan 80 kilósok akik 50-et lenyomnak izzadás nélkül. Az utóbbinak a 80 kiló inkább izomból van, míg az elsőnek csak zsírja van.
Nagy a különbség, és mindannyian tudjuk, hogy melyiket preferálunk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!