Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Tudnék olyanokkal ismerkedni...

Tudnék olyanokkal ismerkedni akit érdekel a környezetvédelem?

Figyelt kérdés

Már annyira unom azokat az embereket akikkel félve kell kiejteni egy környezetvédelemmel kapcsolatos dolgot. Ill. olyanokkal szeretnék beszélgetni akik nem teljesen ilyen habos babos rózsaszín pozitívak mindig, hanem ha valami nem jó a világban akkor arról is lehet szót ejteni.

Inkább 30 fölötti korosztály kb 50-ig. N vagyok de ez most nem lényeges.

2020. júl. 25. 09:30
 1/8 anonim válasza:

Engem foglalkoztat a környezetvédelem, szívesen beszélgetek, 31N.

Milyen közegben tapasztaltad hogy nem lehet erről beszélgetni?

2020. júl. 25. 15:37
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia :) Most nem is tudom az összes esetet felidézni, de ritkaság ha valakit érdekel. A tipikus "sikerember" szokott átsiklani legtöbbször fölötte. Hátráltatja a céljaiban.

Régebben lehetett erről beszélni inkább. Most már a környezetvédelmi problémákra "a kutyákat mentem mert az emberiség már menthetetlen" szlogent szokták bevetni. És lehet hogy a karanténnél hozzászoktunk a jó levegőhöz, aztán az egész el lett felejtve.

Nem csak erről szeretek beszélgetni, de jobb olyannal beszélni akivel ez sem tabutéma. Te miket tapasztaltál erről?

2020. júl. 25. 15:50
 3/8 anonim válasza:

Engem is foglalkoztat a környezetvédelem, viszont szívesebben beszélgetek élőben.

+60F

2020. júl. 26. 15:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Szia, örülök, már láttam itt kommentjeidet. Élőben most nem tudok mert túl sok lett a tennivalóm egyelőre.
2020. júl. 26. 17:18
 5/8 anonim válasza:
Engem is érdekelne, mag az is, hogy hol a viharba van ezen az oldalon a környezetvédelem kategória?
2020. aug. 11. 19:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Azt én sem értem miért nincs ilyen kategória, legalább valami alkategóriában.
2020. aug. 12. 11:04
 7/8 anonim válasza:
Eléggé homársag ilyen dolgot szemelott tartani nem ez adja meg egy embernek a mivoltjat
2020. aug. 15. 01:05
 8/8 anonim válasza:
#7 te mit tartasz szem előtt?
2020. aug. 15. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!