Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Érzékeny, melankolikus emberek...

Érzékeny, melankolikus emberek, lenne kedve valakinek beszélgetni?

Figyelt kérdés

A melankolikus alatt elsősorban ne depresszióst értsetek, hanem egy kis introvertáltságot, a mély érzések, mély emberek közötti kapcsolódás iránti igényt. Most hallgattam meg a Sound of Silence-t, illetve nosztalgiáztam kicsit, és ez a mestermű, illetve a jó emlékekkel való kontraszt eszembe juttatta, mennyire igaz is a legtöbb emberi kapcsolatra(omra, de úgy általában, másoknál is ezt látom), hogy:

"People talking without speaking

People hearing without listening"

Szívesen beszélgetnék olyan emberekkel, akik hasonlóan éreznek, és ugyancsak szeretnének mélyebbre menni.

2020. júl. 22. 22:20
 1/6 anonim válasza:
Nekem lenne, irj ha gondolod :)
2020. júl. 22. 22:39
 2/6 anonim válasza:

Én szeretnék mélyebbre menni ;P

De tényleg

2020. júl. 22. 22:45
 3/6 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy szívesen beszélgetnék, de nálam a beszélgetést, azt főleg úgy kell elképzelni, hogy pl. ülök a fűben nézem a tájat, merengek és mélyeket érzek, néha összenézek azzal, akivel együtt vagyok, összemosolygunk, egy-két szót váltunk, majd tovább szívjuk az élményt, majd az egyikünk mond valamit, majd a másik, és így szépen hömpölygünk tovább :) Én ezt a fajta beszélgetést szeretem. Így ismeretlenül tényleg érdekelne, hogy miről tudnánk beszélgetni, főleg mivel nekem kell egy bizonyos ismeretség hozzá, azt hiszem. Még nem próbáltam ismeretlennel, arc és, fizikai kontakt nélkül így beszélgetni, nem tudom mennyire fog menni, de egy próbát megér, talán nem veszítünk semmit. Dobjak fel kérdést, vagy inkább te szeretnél témát feldobni?
2020. júl. 22. 22:52
 4/6 anonim válasza:
Nekem is lenne, írj nyugodtan :)
2020. júl. 22. 23:04
 5/6 anonim válasza:
Írj
2020. júl. 23. 13:56
 6/6 anonim válasza:
Írj bátran, ha van kedved beszélgetni
2020. júl. 23. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!